• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Ruimte huren in Bergen op Zoom

Wilt u een ruimte huren in Bergen op Zoom? Vaak heeft u als u gaat verhuizen of verbouwen een gebrek aan ruimte; u denkt dan misschien waar moet ik met mijn spullen heen? Als u een ruimte wilt huren in Bergen op Zoom voor dit probleem dan kan Eurobox Self storage u helpen! Onze vestiging op de Wattweg 5 in Bergen op Zoom heeft een oppervlakte 5000 m², waarin we verschillende formaten ruimtes verhuren; we bieden al een ruimte aan vanaf 3m³ tot 70 m3. Wist u dat wij vaak spectaculaire aanbiedingen hebben? Onze openingsactie is de eerste 2 maanden gratis ruimte huren, zonder dat u hierna verplicht bent te blijven huren!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

30 verschillende maten ruimte te huur

30 verschillende maten ruimtes te huur
Wij hebben in Bergen op Zoom meer dan 30 verschillende formaten ruimtes te huur. Voor uw verhuizing of verbouwing hebben wij dan ook zeker een passende ruimte te huur. Vind u het moeilijk om in te schatten welke ruimte u nodig heeft? Dan is een bezoekje aan onze vestiging een goed idee; wij laten u graag vrijblijvend de verschillende ruimtes zien! De ervaren opslagspecialist van Eurobox adviseert u graag persoonlijk!

U kunt van te voren ook alvast onze ruimtecalculator invullen; dit is een handig hulpmiddel dat u op uw mobiel of tablet per kamer van uw huis kunt invullen.

Veilige ruimte huren in Bergen op Zoom

In onze vestiging staan uw spullen beveiligd, verwarmd en geventileerd opgeslagen. Iedere ruimte welke te huur is in Bergen op Zoom is voorzien van een eigen inbraakalarm. Daarnaast hebben wij uiteraard een toegangscontrolesysteem en ook een brandmeldcentrale is aanwezig. Door gebruik te maken van de allernieuwste beveiligingstechnieken en een zeer uitgebreid camerasysteem kunt u met een gerust hart uw spullen aan ons toe vertrouwen.

Unieke ruimte in Bergen op Zoom

De ruimte in de Eurobox vestiging in Bergen op Zoom heeft een unieke drive-thru. Volledig overdekt kunt u door de hele vestiging heen vlakbij of voor uw ruimte laden en lossen. De doorrijhoogte betreft 3 meter en 23 cm waardoor u met een bakwagen ook naar binnen kunt rijden om uw ruimte te vullen of te legen. Onze contracten zijn flexibel en hebben een opzegtermijn van 14 dagen.

Om een ruimte te huren kunt u ons bellen voor een afspraak voor de bezichtiging en desgewenst kunt u direct gebruik maken van de ruimte. Als u direct wilt gaan huren dan kunt u bij uw bezoekafspraak al gelijk de eerste spullen meenemen en de ruimte in gebruik nemen!

Scroll naar boven