• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Recensies

Can't beat the price, compared to others in the area they are the cheapest. The place is clean and they are upfront with the prices and what is expected. Like 14 days cancellation and you are refunded the rest of the month, was lucky to get one of the last units as they are near maximum capacity.

Richard W.

Mooie en nette opbergruimtes van klein tot groot. Makkelijk via drive in voor het in- en uitladen van je spullen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En handige spullen te koop voor het beste opberg resultaat.

Schipholhotspot Livespotting

Bedankt voor de correcte afhandeling. Het was een grote uitkomst om de box voor een jaar te huren en ik ben erg tevreden over de mooie, droge en schone ruimte en de gemakkelijke toegang om goederen in en uit de box te halen. Bedankt!

Mevr H.

Heldere afspraken, alles duidelijk toegelicht. Je weet precies waar je aan toe bent.

Mark H

Goeie service. Vriendelijk mensen. Twee jaar gebruik van gemaakt. Top!

Joke v.d. W.

Very kind and helpful staff, the lockers are easily available. I recommend them.

Viktor S.

Handige opslagruimte

Ilona B.

Voldoet 100% aan de verwachtingen

Fred M.

Doen wat ze moeten doen en best klantvriendelijk

Fred H.

Ik ben erg onder de indruk van de professionele, zeer vriendelijke en persoonlijke service welke is geleverd door de mensen van Eurobox Self Storage in Rotterdam. Romana verdient alle lof. Ook toen bleek dat ik de huurovereenkomst door omstandigheden weer moest beëindigen, werd alles op zeer vriendelijke wijze afgehandeld en was de borg al de volgende dag teruggestort op mijn rekening. Perfecte service en ik zal ook zeker terugkomen bij Eurobox mocht ik alsnog een box willen huren.

Theo G.
Mijn eerste ervaring met een opslagbox en gelijk een hele positieve. Zeer fijne en nette locatie. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk geen enkel negatief punt kunnen verzinnen. Als ik iets negatiefs moet verzinnen zou het zijn dat ze tussen 23:00 en 06:00 niet open zijn, maar dat is om louche figuren te weren. Prijzen zijn verder goed en ook eerste keer aanhanger gebruiken is gratis. Ik kom hier zeker terug als ik weer een opslagruimte nodig heb!
Scroll naar boven