• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus Rotterdam

Voor het huren van een postbus in de omgeving van Rotterdam kunt u terecht bij Eurobox Self Storage Rotterdam. Eurobox Self Storage verhuurt postbussen aan zowel particuliere als aan zakelijke klanten. Wanneer u een postbus huurt, kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij uw post. U huurt bij Eurobox Self Storage al een postbus voor slechts €25,- exclusief BTW per maand. Wij hanteren geen wachtlijsten, u kunt veelal vandaag al beginnen met het huren van de postbus! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Postbus in Rotterdam voor particulier en bedrijf

Postbus voor particulieren in Rotterdam

Wanneer u als particulier een postbus huurt bij Eurobox Self Storage in Rotterdam, beschikt u over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan uw woonadres. Door middel van deze postbus is uw bereikbaarheid gegarandeerd. Er zijn veel situaties te bedenken wanneer een postbus bij Eurobox Self Storage een uitkomst kan bieden voor u. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk in het buitenland gaat wonen of wanneer u uw huidige woning al heeft verkocht, maar nog geen nieuwe woning heeft gekocht. Ook wanneer u vaak verhuist, biedt een postbus van Eurobox Self Storage een ideale oplossing. U kunt dan één adres aanhouden en hoeft niet elke keer dat u verhuist adreswijzigingen door te geven aan uw familie, vrienden en bedrijven waar u klant van bent. U kunt zelfs kiezen voor een e-mail notificatie bij Eurobox Self Storage. Zodra er dan post voor u binnenkomt, stuurt Eurobox Self Storage u direct een e-mail. Een e-mail notificatie als er voor u post komt kost €5,- exclusief BTW per maand.

Postbus voor zakelijke klanten

Ook als zakelijke klant kunt u een postbus huren bij Eurobox Self Storage in Rotterdam. Wanneer u een postbus huurt bij Eurobox Self Storage kan al uw zakelijke post naar ons adres gestuurd worden. Hiermee voorkomt u dat u op uw huisadres zowel zakelijke als privé post door elkaar ontvangt. U kunt er ook voor kiezen om uw postbus als zakelijk vestigingsadres te gebruiken. Dit kost €25,- exclusief BTW per maand. Wanneer u ervoor kiest om een postbus te huren met zakelijk vestigingsadres, dan tekent u altijd een overeenkomst voor minimaal een jaar. Na dit jaar is de postbus opzegbaar met veertien dagen opzegtermijn.

Scroll naar boven