• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus openen

Bij Eurobox Self Storage kunt u zowel als particuliere klant als zakelijke klant een postbus openen. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes, echter kunt u hier ook terecht voor het openen van een postbus op alle vestigingen: Hoofddorp, Gouda, Haarlem, Bergen op Zoom, Leiden, Rotterdam en Noordwijk.

Als particulier een postbus openen

Wanneer u als particulier een postbus opent bij Eurobox Self Storage dan is uw bereikbaarheid te allen tijde gegarandeerd. Wanneer u vaak verhuist, tijdelijk bij vrienden of familie in gaat wonen of wanneer u tijdelijk in het buitenland gaat wonen is het openen van een postbus ideaal. U krijgt een persoonlijke code om het pand van Eurobox Self Storage te betreden. Door middel van deze code kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uw post komen halen. U hoeft hier van te voren geen afspraak voor te maken en u kunt zo vaak als u zelf wilt uw post komen halen. Het is belangrijk om te weten dat u de postbus van Eurobox Self Storage niet kunt gebruiken als inschrijfadres in de gemeentelijke bestanden.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Een zakelijk postbus openen

Ook als zakelijke klant kunt u een postbus openen bij Eurobox Self Storage. Het grote voordeel hiervan is dat u beschikt over een correspondentie adres dat niet is gekoppeld aan uw huisadres. Door een postbus te openen bij Eurobox Self Storage zorgt u ervoor dat uw zakelijke post en uw privé post altijd gescheiden blijft. Verder kunt er ook voor kiezen om ons adres te gebruiken als zakelijk vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Dit kost €25,- per maand extra.

Het is voor zakelijke klanten ook mogelijk om pakketten te laten bezorgen bij Eurobox Self Storage. Mocht u hier interesse in hebben, dan dient u naast de postbus ook een opslagruimte te huren. Eurobox Self Storage heeft al opslagruimtes te huur vanaf 3M³. Het personeel van Eurobox Self Storage zal de pakketten voor u aannemen. Deze pakketten worden aan het eind van de werkdag in uw opslagruimte geplaatst. U hoeft dus nooit meer te zorgen dat er iemand op uw werkadres aanwezig is om een pakket aan te nemen.  

Scroll naar boven