• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus Noordwijk

Wilt u een postbus huren in Noordwijk, dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is al jaren gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes, echter kunt u hier ook terecht voor het huren van een postbus. Wanneer u vaak verhuist, tijdelijk in het buitenland gaat wonen of tijdelijk bij iemand in gaat wonen, is het huren van een postbus een ideale oplossing voor het ontvangen van uw post. Wanneer u een postbus huurt bij Eurobox Self Storage in Noordwijk is uw bereikbaarheid gegarandeerd. De huur van een postbus bij Eurobox bedraagt slechts €25,00 per maand (excl. BTW).

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Postbus locatie in Noordwijk

De vestiging van Eurobox Self Storage bevindt zich aan de Hooge Krocht 1, 2201 TP in Noordwijk. U kunt al uw post naar dit adres laten sturen. Het personeel van Eurobox Self Storage zorgt er dan voor dat uw post in uw eigen postbus terecht komt. Door middel van een persoonlijke toegangscode kunt u het pand van Eurobox Self Storage betreden en uw post op komen halen. Dit kan zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur. U kunt zo vaak uw post op komen halen als u zelf wilt en u hoeft hier van te voren geen afspraak voor te maken. Het is belangrijk om te weten dat u de postbus niet kunt gebruiken voor de inschrijving in de gemeentelijke bestanden.

Zakelijke postbus huren in Noordwijk

Ook wanneer u zakelijk een postbus wilt huren, kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Wanneer u een postbus huurt bij Eurobox Self Storage, beschikt u over een postadres dat niet gekoppeld is aan uw huisadres. U kunt de postbus ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres voor uw bedrijf. Hierdoor zorgt u dat u zakelijke post en uw privé post altijd gescheiden blijven. Naast het ontvangen van post biedt Eurobox Self Storage ook de service om pakketten in ontvangst te nemen. Mocht u hier ook in geïnteresseerd zijn, dan dient u ook een opslagruimte te huren bij Eurobox Self Storage. Zodra er een pakket voor u geleverd wordt, krijgt u een e-mail en zal het pakket in uw opslagruimte worden geplaatst. U hoeft dus nooit meer te zorgen dat er iemand aanwezig is om een pakket in ontvangst te nemen. 

Scroll naar boven