• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus Leiden

U bent op zoek naar een postbus in Leiden?

Want wilt u liever uw poststukken niet op uw privéadres ontvangen? Er zijn tal van situaties waarom het huren van een postbus voor u uitkomst kan bieden. Te denken valt aan; het overbruggen van een periode tussen twee woningen, stages in het buitenland of voor langere duur in het buitenland verblijven voor werk. Ook voor studenten in studentenwoningen is een postbus in Leiden een uitkomst. 

Postbus huren in Leiden ideale oplossing!

Voor al deze voorbeelden is een postbus huren bij Eurobox Leiden dé perfecte oplossing. Wij verhuren postbussen zowel zakelijk met KvK vestigingsadres, alsmede privé. De postbus is 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 zelfstandig bereikbaar. Tevens kan de vestigingsmanager u per mail op de hoogte brengen zodra er daadwerkelijk post voor u binnenkomt. U kunt dan zelf beslissen wanneer het ophalen u het beste schikt, tevens komt u nooit voor niets.

Zakelijk een postbus huren ook mogelijk?

Wilt u als ZZP’er uw bedrijf aan huis liever onder brengen bij een representatieve Eurobox Self Storage locatie? Wij bieden een totaal concept om uw onderneming te scheiden van uw privéadres; dit doen wij door middel van een zakelijke postbus met vestigingsadres. De volledige afhandeling nemen wij voor u uit handen. Tevens ideaal voor webwinkels en startende ondernemers zonder fysiek kantoor.

Wat biedt Eurobox postbus huurders in Leiden :

  • 7 dagen per week van 06:00-23:00 uur vrije toegang tot uw postbus.
  • Emailnotificatie bij binnenkomende poststukken.
  • Professioneel adres voor uw correspondentie.
  • Privé en zakelijk gescheiden houden qua adres. 
  • Mogelijkheid tot het zakelijk huren van een postbus. 
  • Postbus voor studenten mogelijk.

Combineert u uw postbus daarnaast met een opslagruimte in Leiden? Dan kunnen wij afhankelijk van het formaat opslag tegen scherpe tarieven, pakketten en pallets voor u in ontvangst nemen. Onze service is er volledig op gericht om u als ondernemer te ontzien, zodat u zich volledig kan richten op het ondernemen en exploiteren van uw onderneming.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Interesse in het huren van een postbus?


U huurt al een postbus vanaf € 25 euro EX BTW per maand. Vraag nu direct de beschikbaarheid aan, of bezoek onze vestiging aan de Rooseveltstraat 86 in Leiden. Onze storemanagers staan paraat om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00, en op zaterdagen tussen 10:00 en 16:00.

 

Scroll naar boven