• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus huren in Haarlem

Bij Eurobox Self Storage Haarlem aan de Oudeweg 141 zijn postbussen te huur. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. Echter kunt u bij Eurobox Self Storage ook terecht voor het huren van een postbus. Wanneer u een postbus huurt bij Eurobox Self Storage in de Waarderpolder in Haarlem, beschikt u over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan uw naam of huisadres. Met dit postadres is uw bereikbaarheid gegarandeerd. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Voor particulier en zakelijk

Postbus huren in Haarlem

Postbus huren voor particulieren

Wanneer u als particulier vaak verhuist, tijdelijk naar het buitenland gaat of even tussen twee woningen in zit. Dan is het huren van een postbus bij Eurobox Self Storage in Haarlem ideaal. U kunt al uw post laten opsturen naar Eurobox Self Storage. De medewerkers van Eurobox Self Storage zorgen ervoor dat uw post in uw postbus terecht komt. Wanneer u een postbus huurt, krijgt u hier twee sleutels en een code om het pand te betreden bij geleverd. U kunt dus zelfstandig bij uw postbus en hoeft hier geen afspraak voor te maken. U kunt uw post ophalen, wanneer het u uit komt. U kunt namelijk zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij uw postbus. Let op, u kunt de postbus bij Eurobox Self Storage niet gebruiken als inschrijving in de gemeentelijke bestanden. De huur van een postbus bedraagt €25,00 per maand; regel nu gelijk een postbus in Haarlem 

Zakelijke postbus huren

Ook wanneer u op zoek bent naar een zakelijke postbus, bent u bij Eurobox Self Storage Haarlem aan het juiste adres. U kunt de postbus bij Eurobox Self Storage ook gebruiken als zakelijk vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. Zo voorkomt u dat uw zakelijke post wordt verstuurd naar uw huisadres en is het makkelijk om de zakelijke en privé post gescheiden te houden. Verder is het ook mogelijk om pakketten te ontvangen bij Eurobox Self Storage. Mocht u pakketten willen ontvangen, dient u hier wel een opslagruimte bij te huren. Het personeel van Eurobox Self Storage neemt uw pakketten in ontvangst en zorgt dat deze in uw opslagruimte gezet worden. U kunt bij Eurobox Self Storage Haarlem al een opslagruimte huren vanaf 3M³. Uiteraard is het huren van een opslagruimte bij een postbus niet verplicht. De huur van een postbus bedraagt €25,00 (excl. BTW). Voormeer informatie kunt u bellen met de vestiging in Haarlem op telefoonnummer 023-5248284.

 

Scroll naar boven