• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Politiecontrole Eurobox Leiden

Op 29 november jongstleden mochten wij de Politie Leiden Zuid en Het Twickelerveld European Detection Dog Service verwelkomen voor een onaangekondigde controle op de aanwezigheid van vuurwerk in ons Self Storage pand aan de Rooseveltstraat 86 in Leiden. Er werd door de speciaal op het opsporen van vuurwerk en munitie getrainde hond niets aangetroffen; wij zijn blij dat wij criminelen niet faciliteren met opslagruimte voor zulke gevaarlijke zaken voor onze klanten en ons personeel. Wij hebben met Het Twickelerveld en de politie nagesproken dat herhaling van controles onze voorkeur heeft en zullen te allen tijde medewerking verlenen aan onderzoeken naar criminele activiteiten. Politie Leiden en Het Twickelerveld bedankt voor de fijne samenwerking! En complimenten voor de foto! Zelf schreef de Politie het volgende bericht op hun facebook: 

 

 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Controle op verschillende locaties

Vandaag hebben we bij verschillende opslaglocaties onderzoek gedaan naar de opslag van (illegaal) vuurwerk. 

De dag begon bij Eurobox Self Storage aan de Rooseveltstraat in Leiden. Hier heeft een hond van Het Twickelerveld European Detection Dog Service aan alle boxen mogen snuffelen. Er is hier geen vuurwerk aangetroffen. 

Ook bij andere panden aan de Rooseveltstraat mocht de hond de auto uit. Ook hier heeft hij niets kunnen vinden. 

De dag eindigde op het Jacques Urlusplantsoen, waar de hond aan verschillende garageboxen mocht ruiken. Jammer voor hem, maar gelukkig voor de omwonenden bleek er ook hier geen sprake van opslag van vuurwerk. 

De hond heeft een enorm leuke dag gehad en is daar uiteraard voor bedankt. Met een welgemeende "WOEF-Woef" (graag gedaan) dook hij de auto weer in, op weg naar een volgende klus.

Dit oorspronkelijke bericht is afkomstig van: https://www.facebook.com/polleidenzuid/, volg de Politie Leiden Zuid op facebook!

Scroll naar boven