• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Uw woning verkoop gereed maken?

Er zijn een aantal zaken die u kunt doen om uw woning beter te verkopen. Een van de beste manieren is uw woning op te ruimen. Kopers hebben moeite om door de spullen van een ander heen te kijken. Door de spullen die u niet dagelijks nodig heeft op een andere locatie op te slaan is ruimte in uw woning snel gerealiseerd. Eurobox biedt in dit geval uitkomst. Het aanvragen van een tijdelijke opslag bij Eurobox is snel, eenvoudig en levert dus grote voordelen op voor u tijdens de verkoop van uw woning.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Sneller uw woning verkopen met tijdelijke opslag

Wanneer u uw woning gaat verkopen adviseert de makelaar regelmatig om het huis leger te maken voor de bezichtigingen. Een opgeruimd en leger huis laat beter de potentie en het volume van de woning zien. Eurobox verhuurt tijdelijke opslag om uw woning verkoop gereed te maken.

Dertig formaten

Wij verhuren meer dan 30 verschillende formaten opslagruimte. Dat begint al met een opslagruimte geschikt voor 15 verhuisdozen en loopt op tot ruimtes waar meerdere inboedels in kunnen. Wij kunnen u snel aan een tijdelijke opslag helpen, vaak dezelfde dag nog. U huurt de tijdelijke opslag zolang als u deze nodig heeft. Heeft het verkoop klaar maken van de woning geholpen en heeft u de woning snel verkocht? Wij hanteren slechts een opzegtermijn van 14 dagen! Duurt het langer dan is dat geen probleem, u huurt de opslagruimte voor de periode die u nodig heeft en hoeft ons van te voren niet aan te geven hoe lang dat gaat worden.


De beste opslagoplossing als u het huis gaat verkopen

Als uw huis snel verkocht is voor de juiste prijs gebeurt het regelmatig dat u tijdelijk zonder woning zit. Moet de inboedel tussen twee woningen in tijdelijk opgeslagen worden? Geen probleem de ervaren Eurobox medewerkers adviseren u graag over het door u benodigde formaat.
Eurobox verhuurt tevens postbussen, als u tijdelijk geen eigen woonadres heeft kan het handig zijn om uw post te laten bezorgen in een postbus bij Eurobox Self Storage. Bij Eurobox heeft u de beste opslagoplossing: opslag en een postadres onder één dak.
Wilt u liefst zo snel mogelijk meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Scroll naar boven