• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Postbus huren

Eurobox Self Storage verhuurt postbussen aan particulieren en bedrijven. Met een postbus van Eurobox kunt u 7 dagen in de week van 6:00 tot 23:00 uur bij uw post.

Postbus huren voor particulieren

Met een postbus van Eurobox Self Storage beschikt u over een correspondentieadres dat niet is gekoppeld aan uw huisadres. Met dit vaste postadres is uw bereikbaarheid ook gegarandeerd. Een postbus huren kan in heel veel gevallen een uitkomst zijn. Of u nu tijdelijk naar het buitenland gaat, uw huidige woning verkocht heeft en nog geen nieuwe woning heeft gevonden of om een andere reden uw post liever ergens anders ontvangt, bij Eurobox kunt u hiervoor terecht. Ook als u vaak verhuist in relatief in een kort tijdsbestek is een postbus van Eurobox zeer gemakkelijk en blijft uw correspondentie adres bij iedere verhuizing gelijk. Zo heeft u alle tijd om u met de verhuizing bezig te houden in plaats van verhuisberichten te blijven sturen en al uw postbus is 7 dagen per week voor u bereikbaar!

De voordelen van het huren van een postbus zijn:

  • Post ophalen wanneer u wilt, 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 uur.
  • Postbus huren voor € 25,00 per maand. Exclusief BTW. 
  • Géén inschrijfkosten.
  • Flexibelere huurtermijnen dan de reguliere postbedrijven.

Altijd post in uw postbus! Voor 5 euro exclusief BTW per maand krijgt u een e-mailnotificatie voor ontvangen post.

LET OP!

Voor inschrijving in gemeentelijke bestanden kunt u uw postbus NIET gebruiken.

Het ontvangen van pakketten op uw postbus is niet mogelijk, dit is uitsluitend mogelijk in combinatie met de zakelijke huur van een opslagruimte (vraag naar de voorwaarden) 

Wilt u meer informatie of direct een postbus huren? Neem contact met ons op door hier te klikken.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Scroll naar boven