• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag voor studenten

Veel studenten zijn op zoek naar tijdelijk opslag voor als zij tussen twee studenten woningen in zitten.

Eurobox Self Storage kan hier een uitkomst in bieden. Eurobox Self Storage heeft namelijk opslagruimtes te huur voor zowel de korte als de lange termijn. U heeft bij Eurobox Self Storage de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3 m³. Deze kleine opslagruimtes zijn ideaal voor studenten, aangezien studenten vaak genoeg hebben aan een kleine opslagruimte. Eurobox Self Storage heeft 8 vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wanneer u studeert in de Randstad dan is er altijd een vestiging van Eurobox Self Storage in de buurt.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele opslag voor studenten

Het is voor studenten vaak lastig om in te schatten hoe lang zij een opslagruimte nodig hebben. Eurobox Self Storage hanteert een opzeg termijn van maar veertien dagen. Dit is dus ideaal wanneer u van te voren niet weet hoe lang u een opslagruimte nodig heeft. Wanneer u een opslagruimte huurt en tussentijds verandert uw opslag behoefte, dan kunt u bij Eurobox Self Storage intern verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte. En dit kan zo vaak als u zelf wilt. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Rondleiding bij Eurobox Self Storage

Vaak is het op afstand lastig in te schatten welk formaat opslagruimte voor u de juiste is. Ook hier heeft Eurobox Self Storage een oplossing voor. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding. Onze receptie is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. Tijdens deze openingstijden bent u welkom voor een bezichtiging van de verschillende formaten opslagruimtes. Het personeel van Eurobox Self Storage geeft u dan passend advies om de keuze voor het formaat van de opslagruimte gemakkelijker te maken. Wanneer u eenmaal een opslagruimte heeft gehuurd, dan heeft u zeven dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Door middel van een persoonlijke code kunt u het pand betreden en weer verlaten. Alle opslagruimtes zijn afgesloten met een speciaal cilinderslot waar alleen de huurder van de opslagruimte de sleutels van heeft.

Scroll naar boven