• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Langdurige opslag bij verblijf in het buitenland

Wilt u opslag huren omdat u langdurig in het buitenland verblijft, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Veel mensen die langdurig in het buitenland verblijven hebben geen vaste woning meer in Nederland of verhuren hun vaste woning zo lang zij zelf in het buitenland wonen. De vraag is dan vaak, waar laat ik mijn dierbare spullen. De opslagruimtes bij Eurobox Self Storage zijn hier ideaal voor. U heeft bij Eurobox Self Storage namelijk de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimte. Door deze grote variëteit aan opslagruimtes kan Eurobox Self Storage nagenoeg iedereen een opslagruimte op maat bieden.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Wanneer u langdurig in het buitenland bent is het uiteraard van groot belang dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage veiligheid hoog in het vaandel staan. Hierom zijn alle vestigingen uitgerust met de modernste veiligheidsmaatregelen. Zo staan alle panden onder permanente camera bewaking en wordt er gewerkt met een toegangscontrole systeem. Iedere huurder krijgt een persoonlijke code om het pand te betreden en om het pand weer te verlaten. Door middel van deze code wordt er ten alle tijden bij gehouden wie er in het pand is en wie het pand weer verlaten heeft. Verder hebben alle opslagruimtes een afzonderlijk alarm. Dit alarm kan alleen maar worden uitgeschakeld door de huurder zelf.

Formaten opslagruimtes

Zoals eerder genoemd heeft u bij Eurobox Self Storage de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. Vaak is het lastig om in te schatten welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Het makkelijkst om dit in te schatten is om een keer langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. U krijgt dan een rondleiding door het gehele pand en u kunt ter plekke de verschillende formaten opslagruimtes bekijken. Wanneer u de opslagruimtes gezien heeft is het vaak gemakkelijk om een juist formaat opslagruimte uit te kiezen. Uiteraard krijgt u ook gepast advies van het personeel van Eurobox Self Storage. Mocht u onverhoopt een opslagruimte hebben gekozen die te groot of te klein is. Dan kunt u bij Eurobox Self Storage altijd verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Voor een globale inschatting kunt u ook onze ruimtecalculator invullen. 

 

Scroll naar boven