• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag huren omdat u een kamer gaat verhuren?

Het verhuren van een kamer als woonruimte of als vakantieverblijf kan interessant zijn als u te groot woont. De spullen uit de te verhuren kamer worden veelvuldig opgeslagen in een opslagruimte. Aangezien een woonruimte veel meer opbrengt dan een opslagruimte kost, kan het zeer interessant zijn om uw kamers te verhuren. Voor de benodigde opslagruimte kunt u bij Eurobox Self Storage voordelig extra opslag huren. Zo creëert u kamers om te verhuren, terwijl uw persoonlijke spullen veilig zijn ondergebracht in één van onze opslagruimtes.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Voor langere tijd opslagruimte huren

U kunt, als u een kamer gaat verhuren bij Eurobox een opslagruimte huren. De opslagruimte is bij Eurobox voor korte of langere tijd te huur. Gaat u uw kamer verhuren voor één of meerdere jaren? U kunt voor de gehele looptijd van uw huurovereenkomst de opslag huren. Eurobox Self Storage biedt u een veilig en geconditioneerde opslag. Uw spullen staan verwarmd en geventileerd opgeslagen. Ze zijn zeer goed beveiligd en zijn daarnaast 7 dagen per week zelfstandig voor u bereikbaar. Het huren van opslag bij Eurobox Self Storage is zeer eenvoudig te regelen. Klik hier om direct een ruimte te reserveren. Liever even persoonlijk contact? Neem telefonisch contact met ons op, wij zijn te bereiken op 0800-2226222

Hoeveel opslag moet u huren?

Wij ervaren dat het voor onze klanten vaak lastig is om in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft als u een kamer gaat verhuren. U vind op onze website onze ruimtecalculator. U kunt met de ruimtecalculator eenvoudig aangeven wat u wilt opslaan. De ruimtecalculator berekend vervolgens hoeveel opslag u zou moeten huren. De ruimtecalculator geeft u echter altijd een globale inschatting. Omdat geen inboedel hetzelfde is adviseren wij u voor een exacte bepaling langs te gaan bij onze vestiging. Onze ervaren storemanager adviseren u graag persoonlijk en kunnen u direct wat voorbeelden laten zien tijdens een vrijblijvende rondleiding.

 

Scroll naar boven