• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Direct opslagruimte huren

Eurobox Self Storage heeft een zeer grote diversiteit aan opslagruimtes altijd per direct beschikbaar voor u. Doordat wij de grootste aanbieder van opslagruimte zijn in de regio kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. De opslagruimtes kunnen desgewenst dezelfde dag nog in gebruik worden genomen. U kunt zelfs al uw spullen op de verhuisdag meenemen, gezamenlijk bepalen we de juiste opslagruimte en kunt u direct de spullen opslaan. Het huren van een opslagruimte is zo geregeld, u kunt dus meteen gebruik maken van uw opslagruimte.

Iedere dag van de maand opslagruimte huren!

Opslagruimte huren wanneer het u uitkomt. U kunt bij Eurobox Self Storage opslagruimte huren per de datum dat u het wilt gaan huren. Dit betekent dat u iedere gewenste dag van de maand een opslagruimte kunt huren. Zo bent u ervan verzekerd dat u nooit betaalt voor opslagruimte als u het nog niet nodig heeft. Vraag hieronder uw offerte aan en ontvang binnen enkele ogenblikken onze prijzen in uw mailbox. Vanuit de toegezoden offerte kunt u direct uw ruimte huren!

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Raadzaam om vooraf opslagruimte in orde te maken

Uiteraard is per direct huren mogelijk bij Eurobox, Het is echter aan te bevelen om vooraf de opslagruimte te huren voor de gewenste datum, zodat u zich op de verhuisdag volledig kunt richten op de verhuizing van uw spullen. Stel u gaat bijvoorbeeld over een aantal weken verhuizen dan is het gebruikelijk om vooraf bij ons langs te komen, vervolgens inventariseren wij gezamenlijk de hoeveelheid spullen en krijgt u het juiste advies over de maat van de opslagruimte. U weet dan ook vooraf waar u financieel aan toe bent. Mocht u ook transport nodig hebben voor een specifieke datum dan is de kans groter dat wij bij tijdig reserveren nog data beschikbaar hebben en kunnen wij het transport voor u reserveren. 

Mocht er onverhoopt toch wat minder of wat meer opslagruimte benodigd zijn, dan kunt u bij ons kosteloos verhuizen van formaat opslagruimte. Leg uw opslagruimte dus op tijd vast en loop geen risico!

Scroll naar boven