• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Noord-Brabant

Voor het huren van een opslagruimte in Noord-Brabant kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. Eurobox Self Storage is een groeiend bedrijf wat gespecialiseerd is in het verhuren van opslagruimtes. Eurobox Self Storage is begonnen met één vestiging in Noordwijk. Hierna volgden nog meer vestigingen in de Randstad. Medio 2020 heeft Eurobox Self Storage haar eerste vestiging geopend in Noord-Brabant. Deze vestiging bevindt zich in Bergen op Zoom. Na de vestiging in Bergen op Zoom is Eurobox Self Storage voornemend om in de toekomst nog meer vestigingen te gaan openen, onder andere in Noord-Brabant.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibiliteit bij Eurobox Self Storage in Noord-Brabant

Ook in Noord-Brabant biedt Eurobox Self Storage ruim veertig verschillende formaten opslagruimte aan. Door deze ruime keuze aan verschillende formaten opslagruimte biedt Eurobox Self Storage een formaat opslagruimte aan voor ieders opslagbehoefte. Vaak is het voor klanten lastig om in te schatten welk formaat opslagruimte nodig is. Eurobox Self Storage biedt hier een goede oplossing voor. U kunt namelijk langs komen bij de vestiging in Noord-Brabant voor een vrijblijvende rondleiding langs de verschillende formaten opslagruimte. Vaak is het na deze rondleiding gemakkelijk om te kiezen welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Mocht het toch blijken dat u een te grote of te kleine opslagruimte heeft gehuurd, dan kunt u te allen tijde verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte en is zo vaak mogelijk als u zelf wilt. Uiteraard is het verhuizen naar een andere opslagruimte altijd kosteloos. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding, dan kunt u altijd nog de ruimtecalculator op deze website invullen. U kunt al uw spullen welke u wilt opslaan invullen in deze ruimtecalculator. De ruimtecalculator geeft vervolgens een schatting welk formaat opslagruimte u nodig heeft.

Veilige opslagruimte huren in Noord-Brabant

Uw spullen staan bij Eurobox Self Storage in Noord-Brabant gegarandeerd veilig opgeslagen. Eurobox Self Storage heeft namelijk verschillende veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo is het pand en het buitenterrein voorzien van permanente camera bewaking. Er zijn meer dan 60 camera's welke continu over uw en onze eigendommen waken. Eurobox Self Storage werkt met een toegangscontrole systeem. Door middel van dit systeem wordt er altijd gemonitord wie er het pand ingaan en wij er weer uitgaan. Iedere opslagvestiging van Eurobox is uiteraard voorzien van een inbraakalarm. Daarnaast hebben alle afzonderlijke opslagruimtes een eigen inbraakalarm! Verder werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Dit bedrijf houdt toezicht op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is in het pand. Wilt u veilige opslagruimte in Noord-Brabant huur dan een ruimte bij Eurobox.

Scroll naar boven