• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Nieuw-Kralingen

De plannen om het bedrijventerrein en de gemeentekwekerij om te vormen tot de nieuwe groene woonwijk Nieuw-Kralingen beginnen serieuze vormen aan te nemen, hoewel ze niet direct door iedereen enthousiast werden ontvangen. In totaal worden er volgens de huidige plannen ongeveer 600 woningen ontwikkeld, start van de bouw in het najaar 2018 is nu de planning. 

De nieuwe luxe en groene woonwijk Nieuw-Kralingen ligt op enkele minuten autorijden van de Eurobox Self Storage vestiging in Rotterdam. Wij zijn uiteraard dan ook erg blij met verbeteringen in ons verzorgingsgebied. Als u een woning gaat kopen in het nieuwe plan Nieuw-Kralingen is het fijn om uw huidige woning goed te kunnen verkopen. Hierbij is het aan te bevelen om uw huidige woning van te voren verkoopklaar te maken; dit kan zijn door de woning een frisse verflaag te geven, de tuin nog even op te knappen of om uw huidige woning weer in oorspronkelijke indeling terug te brengen. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Opslagruimte huren bij Nieuw-Kralingen

Opgeruimd staat netjes en verkoopt beter!  

Een opgeruimd huis staat netjes, voor de visite maar kan ook door u zelf als erg fijn worden ervaren. Om uw woning verkoopklaar te maken, is het van belang dat het opgeruimd is; opruimen betekent wel dat u alle spullen ook een goede plek wilt geven. Losse spullen in de gang, woonkamer, overloop en slaapkamers is voor veel mensen iets waar zij niet doorheen kunnen kijken. De opgeruimde spullen kunt u intern opslaan, maar dan staat vaak de zolder weer vol; u zou ook kunnen overwegen om de spullen extern op te slaan, dat is iets waar wij u heel goed mee kunnen helpen. Eurobox Self Storage heeft voor alle nieuwe/toekomstige bewoners van Nieuw-Kralingen opslagruimte te huur! Met een zeer uitgebreide sortering aan opslagruimte; met meer dan 40 verschillende afmetingen opslagruimtes hebben wij altijd de juiste afmeting voor uw spullen! 

Inpakken en wegwezen

Het is goed om te weten dat wij u ook kunnen helpen bij het inpakken en vervoeren van de opgeruimde spullen naar de door uw gehuurde opslagruimte. Wij verkopen top kwaliteit verhuisdozen en inpakmateriaal voor uw verhuizing. Kijkt u gerust hier eens naar ons verhuisassortiment. Voor het vervoer van uw inboedel van Nieuw-Kralingen naar Eurobox Rotterdam kunt u een gesloten aanhanger huren of een verhuisbusje huren bij één van onze opslagverhuurbedrijven. Voor meer informatie over ons verhuurgamma klikt u hier

Scroll naar boven