• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Leiden

Als u opslagruimte wilt huren in Leiden, bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Als enige aanbieder van opslagruimte zijn wij daadwerkelijk in Leiden gevestigd. Sinds 2012 zijn wij gevestigd aan de Rooseveltstraat 86, dit is op de hoek met de Voorschoterweg (N206). Wellicht kent u onze buren op het voormalige terrein van het Leidsch Dagblad wel: H²0 carwash of de nieuwe Mc Donalds vestiging. Vanaf de Rooseveltstraat slaat u bij de Mc Donalds het bedrijventerrein in, vervolgens volgt u de weg, aan het einde van de weg vindt u de receptie van Eurobox Leiden aan de rechterzijde tegen de Trekvliet aan. 

Goedkope opslagruimte huren in Leiden!

Als u goedkope opslagruimte wilt huren in Leiden, bent u bij Eurobox Leiden aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimte en biedt dan ook de keuze uit meer dan 40 maten opslagruimte en binnen deze groottes hebben wij ook nog eens diverse formaten, voor elke klant een opslagruimte naar wens! U huurt dan ook opslag op maat en betaalt niet voor meters opslagruimte welke u niet nodig heeft; door op maat te huren betaalt u dus nooit te veel en kunnen we spreken van goedkope opslagruimte! Daarnaast hanteren wij zeer scherpe tarieven voor opslagruimte en hebben wij geen verborgen bijkomende kosten zoals inschrijfgeld, administratiekosten of verzekeringspremie. Onze prijzen zijn scherp, duidelijk en transparant, daarnaast werken wij niet met onaangekondigde, tussentijdse prijsstijgingen. Dat wij de enige aanbieder in Leiden zijn voor de verhuur van opslagruimte wil dus zeker niet zeggen dat u hiervoor teveel betaalt! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Wilt u meer weten over opslagruimte huren in Leiden? 

Wij nodigen u van harte uit om onze vestiging en de beschikbare opslagruimtes in Leiden te bekijken tijdens een vrijblijvende rondleiding. Juist een rondleiding verschaft u veel duidelijkheid over de verschillende opslagruimtes welke wij verhuren in Leiden en welke voor uw opslagbehoefte gepast zou zijn. Onze deskundige medewerkers informeren u graag en nemen desgewenst met u door welke spullen u wenst op te slaan om u qua grootte te adviseren. Veel van onze klanten schatten in eerste instantie de opslagbehoefte (veel) te groot in; juist ons persoonlijk advies zou u hierbij uitstekend op weg kunnen helpen. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur voor u aanwezig en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Plan nu direct uw afspraak in via onderstaand formulier. U bent ook van harte welkom zonder afspraak maar met afspraak kunnen wij tijd voor u vrij plannen. 

Scroll naar boven