• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte huren in Rotterdam Noord

Bent u op zoek naar opslagruimte in Rotterdam Noord? Deze huurt u snel en eenvoudig bij Eurobox Self Storage op de Frobenstraat in Rotterdam Noord. Onze locatie is zeer gunstig gelegen aan de uitvalswegen naar de A4 en A13 en op korte afstand van airport Rotterdam - The Hague. Gelegen vlak naast de Brandweerkazerne Frobenstraat en metrostation Melanchtonweg.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Snel opslagruimte in Rotterdam Noord huren?

Eurobox Self Storage Rotterdam in Rotterdam Noord biedt een grote verscheidenheid aan opslagruimtes; ons splinternieuwe opslagbedrijf heeft meer dan 30 verschillende opslagruimtes, van heel klein tot heel groot; indien gewenst maken wij zelfs ruimtes van 20m² en groter op maat voor u. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat u zelf kunt kiezen welke soort opslagruimte u nodig heeft. Alle vestigingen van Eurobox zijn toegankelijk met de auto of bestelbus, u kunt dus altijd overdekt laden en lossen. Voor het interne transport kunt u gebruik makken van de gratis transportkarren,  steekwagen of pompwagen. De opslagruimtes zelf zijn zeer goed bereikbaar via ruime gangpaden en bevinden zich uitsluitend op de begane grond. 

Flexibele huurtermijnen

Eurobox Self Storage Rotterdam Noord verhuurt u zeer flexibel opslagruimte: de minimale huurperiode is 14 dagen, u bepaalt zelf hoe lang u het nodig heeft en betaalt dan ook niet voor dagen die u niet gebruikt heeft. Wij hanteren een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Loopt uw verhuizing of verbouwing toch uit, geen probleem de ruimte blijft voor u beschikbaar! Wij verhuren deze pas weer op het moment dat u de ruimte echt niet meer nodig heeft. Uiteraard kunt u de opslagruimte indien gewenst ook voor lange tijd huren. 

Vaste prijzen voor opslagruimte in Rotterdam

Eurobox Self Storage staat garant voor een all-in prijs zonder tussentijdse prijsaanpassingen! U huurt een een opslagruimte voor een vaste prijs mét verzekering; wij brengen u bij het aangaan geen administratie- , inschrijf- of verzekeringskosten in rekening. Niet voor niets is onze bedrijfsslogan "met ruimte de beste!" Komt u gerust langs bij onze receptie om dit in levende lijve zelf te ervaren; u kunt daar ook terecht voor uitstekende kwaliteit verhuisartikelen voor scherpe tarieven; zo verkopen wij onder andere verhuisdozen, garderobedozen, schilderijdozen, inpakpapier, noppenfolie en diverse meubelhoezen. Komt u dus gerust een keer langs voor een vrijblijvende rondleiding, wij laten u graag onze opslagmogelijkheden zien!

Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte in Rotterdam Noord bij Eurobox? 

Scroll naar boven