• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte huren Gouda

Bij Eurobox Self Storage in Gouda kunt u terecht voor het huren van een opslagruimte. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf met vestigingen door heel de randstad en in Brabant. De vestiging in Gouda is alweer de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. U heeft bij Eurobox Self Storage in Gouda de keus uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. Door dit ruime assortiment kunt u altijd een opslagruimte huren die grenst aan uw opslagbehoefte. Eurobox Self Storage doet er alles aan om het opslaan van uw spullen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer u een opslagruimte huurt, kunt u met de auto naar binnen rijden om te laden en te lossen. Hierdoor kunt u altijd droog en vrij van wind laden en lossen. Verder staan er in het pand meerdere transportkarren, pompwagen en een steekwagen om eenvoudig uw spullen in het pand te vervoeren naar uw opslagruimte.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige opslagruimte huren in Gouda

Uiteraard is het belangrijk dat uw spullen veilig staan opgeslagen, wanneer u een opslagruimte huurt in Gouda. Het pand van Eurobox Self Storage is in 2021 volledig gerenoveerd. Hierdoor is het pand voorzien van de modernste veiligheidsmaatregelen. Zo staat het pand onder permanente camera bewaking en hebben alle opslagruimtes een afzonderlijk alarm. Iedere huurder krijgt een persoonlijke toegangscode. Door middel van deze code wordt er geregistreerd wie het pand ingaan en wie er weer uitgaan. Verder werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Dit beveiligingsbedrijf waarborgt de veiligheid op de momenten dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is in de vestiging in Gouda.

Flexibele opslagruimte Gouda

Eurobox Self Storage hecht veel waarde aan flexibiliteit. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda, is het altijd mogelijk om te verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte en dit kan zo vaak als u zelf wilt. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Verder heeft u bij Eurobox Self Storage zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. U kunt uw opslagruimte zo vaak bezoeken als u zelf wilt en u hoeft hier van te voren geen afspraak voor te maken.

Scroll naar boven