• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte huren aanbieding in Rotterdam

NU: Tijdelijk verlengd: Eerste 2 maanden gratis huur voor de eerste klanten, voor deze actie geldt op=op en derhalve alleen vandaag geldig. 

Prijzen opslag Rotterdam

Bent u benieuwd naar onze huurprijzen voor na de eerste 2 gratis maanden? Die zijn nog steeds het goedkoopst van Rotterdam! Scherpe vaste tarieven zonder verplichte bijkomende maandelijkse kosten. Wij adviseren u graag persoonlijk voor een opslagruimte op maat, zo betaalt u ook niet voor ruimte welke u niet nodig heeft! Neem contact op of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijk opslagadvies. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

De Eurobox Self Storage vestiging is in Rotterdam de goedkoopste met het verhuren van opslagruimte!

Eurobox Self Storage bestaat reeds sinds 2005, maar is relatief nieuw in Rotterdam; wij hebben een uitstekend uitgerust Self Storage bedrijf, waar u uw spullen goed beveiligd, verwarmd en vochtvrij kunt opslaan. Onze slogan luidt: Met ruimte de beste! En nu ook nog eens de goedkoopste. Eurobox biedt u ruim 30 verschillende formaten opslagruimte in het gloednieuwe opslagbedrijf aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam Noord. (Schiebroek, naast metrostation Melanchthonweg) 

Eerste 2 maanden gratis voor de eerste 100 nieuwe huurders! 

  • Uiteraard met dezelfde heldere voorwaarden als altijd:
  • Scherpe vaste tarieven voor opslagruimte na de eerste 2 gratis maanden.
  • Inclusief gratis verzekering
  • Inclusief gratis gebruik van aanhangwagen bij de start van de huur
  • Aanbieding uitsluitend op=op!

Bent u op zoek naar goedkope opslagruimte in Rotterdam? Eurobox Self Storage is nieuw in Rotterdam maar met onze ervaren medewerkers heeft u het juiste formaat opslagruimte zo gevonden bij de nieuwe aanbouw van de vestiging van Eurobox aan de Frobenstraat 25 / Melanchthonweg in Rotterdam Noord. 

Naast de laagste maandelijkse huurprijs voor opslagruimte in de wijde omtrek van Rotterdam, bieden we u ook een gegarandeerde vaste prijs, geen inschrijf- en/of administratiekosten, geen tussentijdse prijswijzigingen en geen maandelijkse kosten voor verzekeringen! En nu tijdelijk dus ook nog de eerste 2 maanden gratis huur, ook als u het maar 2 maanden nodig heeft. 

Zoek niet verder! Eurobox Self Storage biedt u gegarandeerd de laagste prijs, voor de beste opslagruimte in de wijde omtrek van Rotterdam. Wij zijn ook prima bereikbaar voor inwoners uit o.a. Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, welke op zoek zijn naar goede en goedkope opslagruimte! 

De 2 maanden gratis huren actie was geldig voor de eerste 100 klanten, is nu tijdelijk verlengd! Wacht dus niet te lang om uw opslagruimte te reserveren!

Scroll naar boven