• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagruimte Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar opslagruimte in de buurt van Alphen aan den Rijn, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Leiden of in Gouda. De Leidse vestiging van Eurobox Self Storage ligt op ongeveer vijftien minuten rijden van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk te bereiken via de N11 en de A4. Eurobox Self Storage in Leiden bevindt zich bij de afrit 7 van de A4. De Eurobox vestiging in Gouda is vanuit Alphen aan den Rijn ook in 15 minuten te bereiken via de A12. De Eurobox vestiging ligt aan de Goudse Poort N452 dit is afslag 11 van de A12. 

Opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage

Eurobox Self Storage is een groeiend dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in het verhuren van opslagruimtes. Eurobox Self Storage biedt ruim veertig verschillende formaten opslagruimte aan. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3M³. Het grote voordeel van Eurobox Self Storage is dat u nooit vast zit aan lange termijn contracten. U kunt zelf bepalen hoe lang u een opslagruimte wilt huren. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. U hoeft dus niet van te voren aan te geven, hoe lang u de opslagruimte nodig heeft. Dit is voor u als klant ideaal, aangezien het vaak lastig is om in te schatten hoeveel tijd een verhuizing of verbouwing in beslag gaat nemen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Veilige opslagruimte in Alphen aan den Rijn

Ook voor een veilige opslagruimte in de buurt van Alphen aan den Rijn bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Bij Eurobox Self Storage staat veiligheid hoog in het vaandel. Het pand van Eurobox Self Storage is namelijk voorzien van permanente camera bewaking. Elke huurder krijgt een persoonlijke toegangscode om het pand in en uit te gaan. Hierdoor wordt er geregistreerd, wie er allemaal het pand in en uit gaan. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage, dan kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur het pand betreden om bij uw opslagruimte te komen. Buiten deze tijden gaat er een alarm op het pand. Verder werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Op de tijden dat er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is, komt dit beveiligingsbedrijf regelmatig een controle ronde lopen door het pand. Door al deze veiligheidsmaatregelen is Eurobox Self Storage een veilige optie, wanneer u een opslagruimte zoekt in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Opslagruimte bij Alphen aan den Rijn
Opslagruimte huren
Scroll naar boven