• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagplek Gouda

Bent u op zoek naar een goede en goedkope opslagplek in de omgeving van Gouda? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van hoogwaardige opslagruimtes.

Opslagplek huren bij Eurobox Gouda

Na eerdere vestigingen te hebben geopend in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom is de vestiging in Gouda alweer de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Door deze ruime ervaring vindt u bij Eurobox Self Storage de beste opslagplek die u zich kunt wensen!

Opslagplek te huur in Gouda

Alle opslagruimtes zijn namelijk verwarmd en geconditioneerd. Hierdoor staan uw spullen altijd vrij van vocht opgeslagen en wordt de kans op schimmelvorming op uw spullen uitgesloten. De vestiging in Gouda is gevestigd aan de Groningenweg 10, 2803 PV in Gouda. Deze vestiging is gelegen op het bedrijventerrein de Goudse Poort. Hierdoor is deze vestiging gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit Gouda en omstreken. Wanneer u eenmaal een opslagplek heeft gehuurd, zult u zien dat Eurobox Self Storage er alles aan doet om het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw spullen op te slaan. U krijgt namelijk een persoonlijke toegangscode om het pand te betreden. U kunt het pand inrijden met de auto. Er zijn zelfs opslagruimtes waar u met de auto voor kunt parkeren. Mocht u een opslagruimte huren waar u niet met de auto voor kunt parkeren, dan kunt u gebruik maken van de transport mogelijkheden in het pand. Het pand is namelijk voorzien van meerdere transportkarren, een pompwagen en een steekwagen. Dit voorkomt dat u uw spullen naar uw opslagplek moet sjouwen.

Makkelijk & snel extra ruimte

Ruimte huren, hoe werkt dat?

Kies jou locatie voor opslag
1. Kies jouw vestiging en ruimte
ruime keuze: 8 vestigingen, meer dan 30 formaten per vestiging

Vraag een offerte aan voor het opslaan van jouw spullen
2. Vraag een offerte aan
Vraag een offerte op maat aan. 

Direct contact voor het beste advies
3. Direct contact
Geen wachtrij, direct persoonlijk contact met een medewerker

Jouw opslagbox is klaar om te gebruiken
4. Jouw box staat klaar!
Veilige en schone opslagruimte direct beschikbaar

Flexibele opslagplek in Gouda

Voor veel klanten is de flexibiliteit die Eurobox Self Storage biedt bij het huren van een opslagplek een belangrijk voordeel. Wanneer u een opslagruimte huurt, zit u namelijk niet vast aan lange termijn contracten. Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van maar veertien dagen. U kunt het contract dan ook opzeggen wanneer u zelf wilt, dit hoeft niet aan het begin of het eind van de maand. Mocht blijken dat u na de opzegdatum teveel huur heeft betaald, wordt dit uiteraard netjes terug betaald. Ook is het mogelijk om intern te verhuizen naar een grotere of een kleinere opslagplek wanneer uw opslagbehoefte verandert. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven