• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagplek Bergen op Zoom

Voor een goede en goedkope opslagplek in Bergen op Zoom bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is een groeiend en dynamisch bedrijf. Na vestigingen in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam en Haarlem is de vestiging in Bergen op Zoom alweer de zesde vestiging van Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage biedt ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes aan. Door deze grote variëteit aan opslagruimtes is er altijd een opslagplek beschikbaar voor ieders opslagbehoefte.

Opslagplek in Bergen op zoom met flexibele termijn

 
Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van maar veertien dagen, wanneer u een opslagruimte huurt. Door deze korte opzegtermijn zit u nooit vast aan lange termijn contracten. Verder is het zo dat u te allen tijde kan wisselen van opslagruimte. Mocht u dus een opslagplek huren en tussentijds een grotere of kleinere opslagruimte nodig hebben, dan kunt u intern verhuizen. U kunt zo vaak als u zelf wilt intern verhuizen en dit is uiteraard altijd kosteloos. Belangrijk om te weten is dat uw spullen bij Eurobox Self Storage altijd vochtvrij staan opgeslagen. Alle opslagruimtes zijn namelijk verwarmd en geconditioneerd, dit voorkomt schimmelvorming op uw spullen. Enkele voordelen van de opslagplek in Bergen op Zoom: 

  • Ruim 30 verschillende formaten
  • Verwarmd
  • Geventileerd
  • Altijd binnen laden en lossen
  • Goed beveiligd
  • Bestelbusverhuur
  • Aanhangwagenverhuur
  • Verhuisartikelen te koop

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Openingstijden van uw opslagplek

Wanneer u een opslagplek heeft gevonden, is het belangrijk dat u niet vast zit aan beperkte openingstijden. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage Bergen op Zoom hier een goede oplossing voor gevonden. Wanneer u een opslagruimte heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage, krijgt u een persoonlijke code om het pand te betreden. Door middel van deze code heeft u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Eurobox Self Storage hanteert geen restricties hoe vaak u uw opslagruimte wilt bezoeken. U kunt dus zelf bepalen hoe vaak en wanneer u uw opslagruimte wilt bezoeken. 

Heeft u nog geen opslagruimte gehuurd en wilt u gebruik maken van een vrijblijvende rondleiding of wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van één van onze verhuisartikelen, dan bent u welkom tijdens de openingstijden van de receptie. De receptie van onze vestiging aan de Wattweg 5 in Bergen op Zoom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

Scroll naar boven