• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagplaats Gouda

Voor het huren van een goede en goedkope opslagplaats in Gouda, bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is al jaren een gerenommeerde naam in de Self Storage branche. Eurobox Self Storage is qua grote de derde partij in Nederland. We zijn het enige Nederlandse familiebedrijf van deze grootte en dat is met name te danken aan onze transparante manier van zaken doen. Door de tevreden klantenkring en goede naam zijn we dan ook nog steeds groeiende. Deze vestiging aan de Groningenweg in Gouda is al de zevende vestiging van Eurobox Self Storage.

Opslagplaatsen van Eurobox

Eerder heeft Eurobox Self Storage vestigingen geopend in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom. Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig, dan is het huren van een opslagplaats bij Eurobox Self Storage ideaal. Eurobox Self Storage biedt in Gouda namelijk ruim veertig verschillende formaten opslagplaatsen aan. U kunt al een opslagplaats huren vanaf 3M³.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Toegankelijke opslagplaats in Gouda

Wanneer u een opslagplaats in Gouda heeft gehuurd, zult u zien dat Eurobox Self Storage er alles aan doet om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw spullen op te slaan. U krijgt bij Eurobox Self Storage een persoonlijke code om het pand te betreden. U kunt met de auto naar binnen rijden, hierdoor kunt u altijd droog en vrij van wind laden en lossen. In het pand vindt u meerdere transportkarren om uw spullen te vervoeren naar uw opslagplaats. Het is zelfs mogelijk om een opslagplaats te huren, waar u met de auto voor kunt parkeren.

7 dagen per week toegang tot de opslagplaats

Wanneer u een opslagplaats huurt, is het belangrijk dat u niet vast zit aan krappe openingstijden. Wanneer u een opslagplaats huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda, is dit dan ook niet het geval. U kunt namelijk zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij uw opslagplaats. U kunt uw opslagplaats zo vaak bezoeken als u zelf wilt en u hoeft hier van te voren geen afspraak voor te maken.  

Flexibele voorwaarden

Een ander groot voordeel van het huren van een opslagplaats bij Eurobox Self Storage in Gouda is dat u niet vast zit aan lange termijn contracten. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. U kunt uw contract elk gewenst moment opzeggen, dit hoeft dus niet aan het begin of het eind van de maand. U betaalt altijd een maand huur vooruit. Mocht het zo zijn dat u na de opzegging teveel huur heeft betaald, dan betaalt Eurobox Self Storage de teveel betaalde huur netjes terug. 

Interesse in een opslagplaats in Gouda? Vraag hieronder eenvoudig de beste prijs aan! 

Scroll naar boven