• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagcontainer huren Rotterdam

Als je op zoek bent naar een verhuurder van opslagcontainers in de buurt van Rotterdam ben je bij Eurobox Self Storage in Rotterdam aan het juiste adres. Eurobox heeft een opslagbedrijf met opslagcontainers in Rotterdam aan de Frobenstraat 25; deze opslagcontainers zijn geschikt voor zakelijke huurders voor inventaris of voorraad maar ook zeker voor de huisraad en meubels van particulieren. Eurobox Self Storage is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, wij zijn gevestigd dicht bij de snelweg A13 en A20, en direct naast de N471 en metrostation Melanchtonweg.

Geconditioneerde opslagcontainer in Rotterdam

Veel mensen zoeken een opslagcontainer of ook wel zeecontainer, zoals in de haven van Rotterdam gebruikt wordt; dit is echter voor uw inboedel met het klimaat in Nederland ernstig af te raden. Als u uw dierbare goederen opslaat in een zeecontainer, heeft u na korte tijd gegarandeerd vochtproblemen! Eurobox heeft voor u goed toegankelijke, verwarmde en geventileerde opslagcontainers in het opslagbedrijf in Rotterdam te huur.

In Nederland verhuren we opslagcontainers in vierkante meters en niet in feet (ft). Wij verhuren uiteraard ook ruimtes die overeenkomen met opslagcontainers van 10 ft, 20 ft en zelfs opslagcontainers van 40 ft. in Rotterdam. Wij verhuren meer dan 30 formaten opslagcontainers in ons opslagbedrijf te Rotterdam. De hoogte bedraagt minimaal drie meter; u kunt dus probleemloos met de langste en hoogste voorwerpen in onze opslagcontainers kwijt.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Beveiligde opslagcontainer in Rotterdam

Alle opslagcontainers van Eurobox Self Storage Rotterdam zijn uitstekend beveiligd. Zo is het buitenterrein omringd door elektronische hekken, is er een state-of-the-art camerabeveiligingssysteem, inbraakalarm, brandmeldcentrale en zijn daarnaast alle opslagcontainers in ons opslagbedrijf voorzien van een individueel inbraakalarm en een uniek cilinderslot. U vindt in Rotterdam en omgeving geen beter beveiligde opslagcontainer dan bij Eurobox Self Storage Rotterdam.

Wilt u één van onze opslagcontainers in Rotterdam huren? Wij hebben geen wachttijden: neem direct even vrijblijvend contact op met onze behulpzame medewerkers!

Scroll naar boven