• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
 • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Noordwijk

Ruimte gebrek? Dan is een opslagbox in Noordwijk wellicht iets voor u. Bij Eurobox Self Storage Noordwijk bieden wij driehonderdvijfenzestig dagen per jaar verwarmde, geconditioneerde en beveiligde opslagboxen aan tegen een vast laag maandelijks tarief inclusief verzekering. Ons ruime assortiment formaten biedt u de mogelijkheid op maat te huren.

Uit ervaring begrijpen wij dat het inschatten van het juiste formaat ingewikkeld kan zijn. De wirwar aan kuub‘ s en vierkante meters maken dit er niet eenvoudiger op. Het gebruik van onze ruimtecalculator kan u helpen bij het bepalen van het juiste formaat. Mocht achteraf blijken dat het gehuurde onverhoopt toch te groot of te klein is, dan bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos te verhuizen naar een passende opslagbox. Door deze service betaalt u nooit voor ruimte die u in de praktijk niet nodig heeft.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Voordelen van een opslagbox in Noordwijk

 • Al onze panden zijn centraal gelegen nabij uitvalswegen.
 • Vrije toegang van 06:00 tot 23:00 door middel van een persoonlijke code.
 • Geen tussentijdse huurverhogingen.
 • Geen waarborgsom.
 • Flexibele huurtermijnen.
 • Minimale duur 14 dagen.
 • Onze panden zijn voorzien van camerabeveiliging, een brandmeldinstallatie en een inbraakalarm (individueel boxalarm optioneel).
 • 24/7 verwarmd en geconditioneerd
 • Gratis verzekerd tot vijfduizend euro.
 • Vervoersmogelijkheden ( Gesloten aanhangwagen of een verhuisbus te huur)

Eurobox Self Storage voert een eerlijk en transparant beleid ten aanzien van zijn huurders. Wij vragen nimmer administratiekosten en géén waarborgsom. Tevens zijn de prijzen in onze offertes de prijzen die u daadwerkelijk gaat betalen. Enige extra kosten zijn de éénmalige aanschaf van een cilinderslot van €12,50. Deze zijn niet inbraakgevoelig en zijn voorzien van 3 sleutels. Bij Eurobox Self Storage weet u waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gratis verzekering bij de huur opslagbox in Noordwijk.

Elke individuele opslagbox is gratis verzekerd tot een bedrag van vijfduizend euro. Onze panden voldoen aan alle eisen die de verzekeraar stelt aan tijdelijke opslag. Mochten de opgeslagen goederen een grotere waarde vertegenwoordigen, is bijverzekeren geen probleem. Onze ervaren storemanagers zitten klaar om u te adviseren betreffende de door Eurobox aangeboden verzekering.

Voor vragen en informatie zijn wij op werkdagen aanwezig tussen 09:00-18:00 en op zaterdagen van 10:00-16:00.  Wij zijn telefonisch bereikbaar op 071-4091266.

Direct een bezoekafspraak inplannen? 

Scroll naar boven