• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Leiden

Bij Eurobox Self Storage in Leiden kunt u terecht voor het huren van een opslagbox. Eurobox Self Storage is een dynamisch en groeiend bedrijf met vestigingen door heel Nederland, waaronder een vestiging in Leiden aan de Rooseveltstraat 86. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagboxen voor ieders opslagbehoefte.

Ruim 40 formaten te huur

U heeft bij Eurobox Self Storage de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagboxen. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 3 kubieke meter. Door dit grote aantal verschillende opslagboxen is het voor klanten vaak lastig om van te voren in te schatten, welk formaat er bij de opslagbehoefte van de klant past. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage hier goede oplossingen voor. U kunt de ruimtecalculator invullen op deze website. Wanneer u alle goederen welke u wilt opslaan heeft ingevuld in deze ruimtecalculator, geeft de ruimtecalculator een schatting hoeveel ruimte u nodig heeft. Een andere optie is om een afspraak te maken bij de vestiging in Leiden voor een vrijblijvende rondleiding. Het personeel van Eurobox Self Storage laat u dan de verschillende formaten opslagboxen zien. Aan de hand van deze rondleiding is het vaak gemakkelijk om een juist formaat opslagbox uit te kiezen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibileit in het huren van opslagboxen

Wanneer u een opslagbox heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage en later blijkt dat de opslagbox te groot of te klein is, of uw opslagbehoefte is tussentijds veranderd, dan kunt u bij Eurobox Self Storage altijd intern verhuizen naar een andere opslagbox. Dit kan zowel naar een grotere als een kleinere opslagbox en dat kan zo vaak als u wilt. Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van maar veertien dagen, wanneer u een opslagbox huurt. Wanneer u wilt verhuizen naar een ander formaat opslagbox, heeft u geen opzegtermijn. U kunt dus verhuizen van opslagbox, wanneer u zelf wilt zonder dat u dit van te voren hoeft aan te geven. Uiteraard is het verhuizen naar een andere opslagbox kosteloos. Verder is uw opslagbox 365 dagen per jaar tussen 06:00 uur en 23:00 uur bereikbaar. U kunt het pand betreden door middel van een persoonlijke toegangscode. Het grote voordeel hiervan is dat u van te voren geen afspraak hoeft te maken om toegang te krijgen tot uw opslagbox. 

Scroll naar boven