• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox huren in Rotterdam

De nieuwe vestiging van Eurobox in Rotterdam is per oktober 2017 vlakbij de wijk Schiebroek geopend voor het huren van een  opslagbox in Rotterdam. Deze vestiging aan de Frobenstraat 25 is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanaf de Melanchthonweg, waar u ook het metrostation vindt. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid en u kunt bij ons overdekt laden en lossen.

Verschillende formaten opslagboxen

Onze Self Storage in Rotterdam heeft verschillende formaten boxen van 1 tot 30M², Onze boxen zijn veilig, d.m.v. een persoonlijke toegangscode, camerabewaking, brandmeldcentrale en eigen boxalarm. Uw inboedel staat droog en stofvrij, al onze vestigingen zijn verwarmd en geventileerd hierdoor voldoen wij aan de hoogste eisen voor inboedelopslag. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor particuliere opslag maar zeker ook voor bedrijfsopslag.

Altijd toegang tot uw opslagbox

U heeft 7 dagen per week toegang van 6:00 tot 23:00 uur, zodat u altijd toegang heeft tot uw eigen spullen; blijkt de opslagbox naar verloop van tijd te groot of te klein dan kunt u bij Eurobox Rotterdam altijd tussentijd kosteloos van box wisselen.

Wij beschikken inpandig over diverse transportmiddelen om uw spullen snel en veilig in ons pand te verplaatsen, tevens kunt u bij ons al een aanhangwagen huren voor slecht €27,00 per dag.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Opslagbox huren Rotterdam voor bedrijven

Voor bedrijven die een opslagbox in Rotterdam huren, hebben wij extra services. Zo kunt u pakketten en goederen bij ons laten afleveren, zelfs als u niet aanwezig bent. Wij kunnen desgewenst de spullen in uw opslagruimte plaatsen. U wordt dan op de hoogte gebracht door middel van een email als uw spullen zijn afgeleverd.

Voor bedrijven uit de buurt van luchthaven Rotterdam Zestienhoven verhuren wij ook archiefruimte, u huurt dan een individuele opslagbox voor het archief waartoe u dagelijks toegang heeft tussen 06:00 en 23:00 uur.

Voor vertegenwoordigers in de regio Rotterdam zijn wij ook de ideale oplossing; zij kunnen bij ons de bedrijfsvoorraad opslaan in een service-depot bij Eurobox. Dichtbij werkgebied en centraal aan de uitvalswegen gelegen, zodat ze niet dagelijks naar het hoofdkantoor hoeven te rijden voor voorraden en promotiemateriaal en hiermee kostbare tijd besparen.

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een rondleiding zodat wij samen een passende oplossing voor uw bedrijf kunnen vinden, of bel ons gratis 0800-2226222.

Eurobox Self Storage heeft inmiddels meerdere vestigingen: wij hebben vestigingen in Noordwijk, Hoofddorp, Haarlem, Leiden, Gouda, Dordrecht, Bergen op Zoom en Rotterdam. Bent u benieuwd naar welke vestiging het dichts bij u gelegen is, of zou u een keer vrijblijvend langs willen komen, zodat wij u onze opslagruimtes kunnen laten zien, neem dan contact met ons op via onze website of bel gratis 0800-2226222.

Scroll naar boven