• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox huren in Haarlem

Wilt u een opslagbox huren in Haarlem? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is een groeiend bedrijf in de Randstad. Inmiddels heeft Eurobox Self Storage vijf vestigingen. In maart 2019 heeft Eurobox Self Storage haar vijfde vestiging geopend, deze bevindt zich in Haarlem aan de Oudeweg 141. Ook in Haarlem heeft Eurobox Self Storage een schitterend bedrijfspand omgebouwd tot een Self Storage. Deze Self Storage voldoet aan de hoogste eisen, die gesteld kunnen worden aan een Self Storage. Iedere huurder heeft zeven dagen per week toegang tot zijn of haar opslagbox. Iedere huurder kan door middel van een persoonlijke code het pand betreden, schakelt daarmee het inbraakalarm uit en heeft een eigen slot om zijn of haar opslagbox af te sluiten. Tevens kunnen huurders in het pand laden en lossen, zodat zij nooit in de regen, kou of wind hoeven te laden en lossen. Binnen staan diverse transportmiddelen, welke u gratis kunt gebruiken voor het vervoeren van uw spullen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Diverse soorten opslagboxen in Haarlem te huur

U kunt bij Eurobox Self Storage terecht voor verschillende soorten opslag. U kunt zowel voor de korte als de lange termijn een opslagbox huren. Door de korte opzegtermijn van veertien dagen kunt u bij Eurobox Self Storage terecht, wanneer u een korte periode een box nodig heeft. Bijvoorbeeld in het geval van een verhuizing. Echter wanneer u de opslagbox voor langere tijd nodig heeft, bijvoorbeeld als magazijn voor uw winkel, dan bent u ook van harte welkom bij Eurobox Self Storage.

Transport naar Eurobox Self Storage

Wanneer u een opslagruimte heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage, is het zaak dat u uw goederen gemakkelijk naar uw opslagbox kunt brengen. Eurobox Self Storage heeft een gesloten aanhangwagen te huur. De huur van de aanhangwagen bedraagt €27,- per dag. De borg bedraagt €100,-. De huur en de borg dient vooraf per pin of contant voldaan te worden. Wanneer u een opslagbox huurt van 3M² of groter, dan kunt u bij het inhuizen van uw goederen één dag gratis gebruik maken van de aanhangwagen. Wanneer u de aanhangwagen gratis gebruikt, dient u wel de borg van €100,- te betalen. 

Scroll naar boven