• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox in Dordrecht

Opslagbox huren in Dordrecht met Eurobox Self Storage

Heb je thuis of op kantoor te weinig opslagruimte? Moet u uw spullen tijdelijk opslaan terwijl u naar een nieuwe plek verhuist? Eurobox Self Storage heeft voor u de oplossing. Wij bieden veilige en beveiligde opslagboxen in Dordrecht te huur aan, zonder verborgen kosten en met uitstekende beveiligingsmaatregelen.

Opslagruimte te huur in Dordrecht

Bij Eurobox Self Storage hebben we meer dan 30 verschillende formaten opslagboxen om uit te kiezen, variërend van kleine lockers tot grote units die plaats bieden aan de inboedel van een heel huis. Onze opslagruimtes zijn geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik en u kunt ze voor korte of lange termijn huren, afhankelijk van uw opslagwensen.

Veilige en handige opslagoplossingen

Onze opslagruimtes zijn uitstekend beveiligd met state-of-the-art camerabewaking, inbraakalarm, individueel box alarm en toegangscontrolesystemen. U heeft 7 dagen per week van 06.00 uur tot 23.00 uur toegang tot uw opslagruimte met uw persoonlijke toegangscode. We bieden ook aanvullende diensten aan, zoals brievenbusverhuur en verhuur van een bestelwagen of gesloten aanhangwagen, alles in huis om uw opslagervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Per direct een Box huren in Dordrecht

Een opslagbox huren in Dordrecht bij Eurobox Self Storage is gemakkelijk en zorgeloos. Kies eenvoudig de grootte van de opslagruimte die u nodig heeft, reserveer deze online of telefonisch en verplaats uw bezittingen. We bieden flexibele huuropties zonder langetermijnverplichtingen, en u kunt de grootte van uw opslagruimte op elk moment wijzigen of verhuizen met slechts 2 weken opzegtermijn.

Transparante en betaalbare prijzen

Bij Eurobox Self Storage geloven we in transparante prijzen zonder verborgen kosten. De prijs van uw opslagruimte is inclusief verzekering. Onze prijzen zijn concurrerend en betaalbaar, en we hanteren geen tussentijdse huurverhogingen van 20-30%. Wij indexeren onze huurprijzen slechts 1 keer per jaar met maximaal 2,5%. Geen stress meer door rommel en gebrek aan ruimte. Huur een box in Dordrecht bij Eurobox Self Storage en geniet van veilige en handige opslagoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw opslagruimte te reserveren of om meer te weten te komen over onze diensten.

Scroll naar boven