• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Hoofddorp

Voor de beste opslagboxen in de omgeving van Hoofddorp kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is een groeiend bedrijf wat al jaren gespecialiseerd is in het verhuren van Opslagboxen. Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Parellaan 2. Deze vestiging is centraal gelegen. Vanuit heel Hoofddorp is de vestiging namelijk binnen een paar minuten te bereiken met de auto. Verder ligt het treinstation op loopafstand.

Verschillende formaten opslagboxen

Eurobox Self Storage biedt ruim veertig verschillende formaten opslagboxen aan. Door deze ruime keuze kunt u altijd een opslagbox huren op maat. Wanneer u het lastig vindt om in te schatten hoeveel ruimte u nodig heeft, dan kunt u de ruimtecalculator invullen. U kunt in de ruimtecalculator aangeven wat u wilt opslaan, de ruimtecalculator geeft dan aan hoeveel ruimte u nodig heeft. U kunt dit direct bespreken met één van de ervaren medewerkers van Eurobox Self Storage. Mocht u het fijner vinden om de opslagboxen fysiek te zien, dan kunt u altijd langs komen op de vestiging voor een vrijblijvende rondleiding. U krijgt dan verschillende formaten opslagboxen te zien en u kunt zelf een keuze maken, welk formaat opslagbox voor u geschikt is.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Transport te huur

Wanneer u een opslagbox huurt, heeft u waarschijnlijk ook transport nodig om uw goederen naar uw opslagbox te brengen. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage hier ook een oplossing voor. Eurobox Self Storage heeft een aanhangwagen en een verhuiswagen te huur. De aanhangwagen is ideaal voor de kleinere verhuizingen. De laadruimte van deze aanhangwagen is 5,5M³. Wanneer u een opslagruimte huurt van 9M³ of meer, dan kunt u voor het inhuizen van uw goederen de aanhangwagen één dag gratis gebruiken. Eurobox Self Storage vraagt wel een borg van €100,-. Voor de grotere verhuizingen is de verhuiswagen van Eurobox Self Storage geschikt. Deze verhuiswagen heeft een laadruimte van 21M³ en is voorzien van een laadklep. Door deze grote laadruimte is het vaak mogelijk om uw gehele inboedel in één keer te vervoeren.

Ook voor niet huurders

Uiteraard kunt u de aanhangwagen en verhuiswagen ook huren, wanneer u geen opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage.

Scroll naar boven