• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Gouda

Voor een goede én goedkope opslagbox in de omgeving van Gouda, bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is een groeiend bedrijf wat is opgericht in 2005. De vestiging in Gouda is de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Door deze jarenlange ervaring mag Eurobox Self Storage zichzelf een specialist noemen in het verhuren van opslagboxen. Eurobox Self Storage biedt ruim veertig verschillende formaten opslagboxen aan, hierdoor biedt Eurobox Self Storage een passende oplossing voor ieders opslagbehoefte. U kunt al een opslagbox huren vanaf 3 kubieke meter.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibiliteit bij het huren van opslagbox.

Eurobox Self Storage hecht heel veel waarde aan de klanttevredenheid. Eurobox Self Storage probeert altijd met de klant mee te denken en heeft hier een paar flexibele oplossingen voor. Zo hanteert Eurobox Self Storage een opzegtermijn van maar veertien dagen, hierdoor zit u als klant niet vast aan lange termijn contracten. Verder is het altijd mogelijk om te verhuizen van de ene naar de andere box. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagbox en dit kan zo vaak als u zelf wilt. Het is zelfs zo dat wanneer u wilt verhuizen naar een andere opslagruimte Eurobox Self Storage geen opzegtermijn hanteert. U kunt dus gewoon langs komen bij de vestiging in Gouda, aangeven dat u wilt verhuizen naar een andere opslagbox en dan direct uw spullen overzetten. Uiteraard is het verhuizen naar een andere box kosteloos.

Veiligheid bij Eurobox Self Storage

Ook aan de veiligheid van uw opgeslagen spullen heeft Eurobox Self Storage gedacht. Iedere klant krijgt een unieke code om het pand te betreden. Door middel van deze code wordt geregistreerd, welke klant er in en weer uit het pand gaat. Bij het aangaan van de huurovereenkomst voor een opslagbox dient iedere klant een cilinderslot aan te schaffen. Bij dit slot worden drie sleutels geleverd. Als klant bent u de enige die in het bezit is van een sleutel van uw opslagbox. Er is dus geen reservesleutel of loper aanwezig. Hierdoor bent u als klant te allen tijde de enige persoon die toegang heeft tot uw opslagbox en uw eigendommen. Iedere box is voorzien van een eigen inbraakalarm. Verder is het pand in Gouda voorzien van permanente camera bewaking en werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Wanneer de receptie gesloten is, neemt dit beveiligingsbedrijf de bewaking van het pand over van de Eurobox medewerker; zo weet u zeker dat uw eigendommen veilig staan opgeslagen.

 

Scroll naar boven