• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Breda

Een opslagbox in de omgeving van Breda huurt u bij Eurobox Self Storage! Eurobox Self Storage is een dynamisch groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van opslagboxen. De vestiging in Breda is alweer de achtste vestiging van Eurobox Self Storage. Met een assortiment van ruim veertig verschillende formaten opslagboxen biedt Eurobox Self Storage een passende opslagbox voor ieders opslagbehoefte. U kunt al een opslagbox huren vanaf 3M³. Verder kunt u bij Eurobox Self Storage zowel zakelijk als privé een opslagbox huren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibiliteit bij opslagbox Self Storage Breda

Door het grote aanbod van verschillende formaten opslagboxen is de flexibiliteit bij Eurobox Self Storage in Breda groot. Wanneer u een opslagbox huurt en u opslagbehoefte verandert in de loop van de tijd, is het altijd mogelijk om te verhuizen naar een andere opslagbox. Dit kan zowel naar een grotere als een kleinere opslagbox. U kunt zo vaak verhuizen als u zelf wilt. Uiteraard is dit altijd kosteloos. Wanneer u het lastig vindt om in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft, dan kunt u altijd terecht bij het personeel van Eurobox Self Storage. Zij geven u dan een rondleiding door het pand langs de verschillende formaten opslagboxen. Door middel van deze rondleiding is het vaak gemakkelijk om het juiste formaat opslagbox uit te zoeken. Verder kunt u een opslagbox bij Eurobox Self Storage zo lang huren als u zelf wilt. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. U hoeft dus niet van te voren aan te geven hoe lang u de opslagbox nodig heeft en u zit niet vast aan lange termijn contracten.

Openingstijden Eurobox Self Storage Breda

Wanneer u een opslagbox heeft gehuurd, kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij u spullen. Door middel van een persoonlijke toegangscode kunt u het pand betreden en weer verlaten. Mocht u interesse hebben in het huren van een opslagbox kunt u terecht bij de receptie van Eurobox Self Storage voor een vrijblijvende rondleiding.

Openingstijden

De Receptie van Eurobox Self Storage is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. 

Scroll naar boven