• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslagbox Bergen op Zoom

Wilt u een opslagbox huren in Bergen op Zoom, dan kan dat bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom bevindt zich aan de Wattweg 5. Eurobox Self storage is een jong en groeiend bedrijf. Na vestigingen te hebben geopend in Noordwijk, Hoofddorp, Leiden, Rotterdam en Haarlem, is de vestiging in Bergen op Zoom de zesde vestiging van Eurobox Self Storage, waar u goedkoop een opslagbox kunt huren. Het pand van Eurobox Self Storage is gunstig gelegen vlakbij de snelweg A4 en A58. Hierdoor is Eurobox Self Storage Bergen op Zoom goed bereikbaar met de auto vanuit omliggende woonplaatsen zoals Roosendaal en Hoogerheide.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Goedkope opslagbox Bergen op Zoom

Bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom kunt u eenvoudig een goedkope opslagbox huren. Eurobox Self Storage hanteert de laagste prijsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede prijs. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom heeft ruim veertig verschillende formaten opslagboxen. Hierdoor heeft Eurobox Self Storage een passende opslag voor ieders opslagbehoefte. Mocht u interesse hebben in het huren van een opslagbox, dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Het personeel van Eurobox Self Storage zal dan met u doornemen, welke goederen er allemaal opgeslagen moeten worden. Aan de hand daarvan krijgt u een rondleiding langs de verschillende formaten opslagboxen. Door middel van het advies van het personeel van Eurobox Self Storage is het dan eenvoudig om een juist formaat uit te zoeken. 

Openingstijden Opslagboxen Bergen op Zoom

Door de zeer ruime openingstijden van Eurobox Self Storage is flexibiliteit gegarandeerd. Wanneer u een opslagbox heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage, heeft u 365 dag per jaar tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw eigen ruimte. Er zijn geen restricties hoe vaak u uw opslagbox wilt bezoeken. Zo bepaalt u dus zelf wanneer en hoe vaak u bij uw opgeslagen goederen kunt. Wanneer u nog geen klant bent en langs wilt komen voor een vrijblijvende rondleiding of wanneer u verhuisartikelen wilt aanschaffen, dan dient u langs te komen tijdens de openingstijden van de receptie. De receptie van Eurobox Self Storage is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend.

 

Scroll naar boven