Opslag

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslag

Gaat u verbouwen en/of verhuizen en zoekt u een opslag om te huren voor uw dierbare goederen? Of u gaat samenwonen en wilt uw eigen pannenset, stofzuiger en bankstel (nog) niet weg doen. Maar ook een overvolle garage en een zolder waar geen doosje meer bij kan, zijn goede redenen om eens langs te komen bij Eurobox Mini Opslag.

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

Direct naar de ruimtecalculator

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

Inboedel opslag

Verhuizen of verbouwen

Zoals u weet staan huizen tegenwoordig steeds langer te koop. Het is dan ook van belang een woning optimaal te presenteren. Een overvol huis kan in een handomdraai omgetoverd worden in een zee van ruimte door een gedeelte van de inboedel tijdelijk elders te stallen. Als u uw huis inmiddels verkocht heeft maar de nieuwe woning is nog niet opgeleverd is het fijn om te weten dat er een plek is waar u uw inboedel veilig kunt opslaan. En als u gaat verbouwen kunnen uw dierbare spullen behoorlijk in de weg staan of erger nog, schade oplopen. Ook dan vindt u bij Eurobox Mini Opslag altijd een passende opslag te huur. 

Opslag van vakantie- en seizoenspullen

Sommige spullen gebruikt u alleen gedurende een bepaald seizoen. Als het betreffende seizoen voorbij is wilt u niet dat deze seizoenspullen in de weg staan. Waar laat u bijvoorbeeld uw tuinset als de zomer tot zijn einde komt. Uw tuinmeubilair is immers te duur om 's winters in de tuin te laten verpieteren en de schuur staat al overvol. Of waar laat u de winterbanden van de auto en de wintersportuitrusting zoals ski's, snowboards en moonboots als de lente weer aanbreekt. Het voordeel van opslag bij Eurobox is dat u het slechts huurt zolang u er gebruik van wenst te maken. Zeer flexibel dus!

Motorfiets stallen

Als u uw motorfiets bij Eurobox stalt beschikt u direct over een goed beveiligde, droge en verwarmde opslagruimte waar u iedere dag van de week zelfstandig terecht kunt. Wij hebben geen motorstalling waarin u samen met andere motoren staat. Bij Eurobox Mini Opslag hoeft u dan ook geen afspraak te maken om uw motorfiets op te halen of weg te brengen, u beschikt immers over een eigen toegangscode en sleutel. Geniet van de vrijheid van het motorrijden en de vrijheid van een opslag huren bij Eurobox!

Opslagruimte huren, zo geregeld

Een opslag huren bij Eurobox Mini Opslag is zo geregeld. Met de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. Of kom bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden. Heeft u eenmaal de keuze gemaakt voor een opslag, dan schrijven wij u in en stellen samen met u een huurovereenkomst op. Dit dient persoonlijk te gebeuren bij de betreffende vestiging van Eurobox. Een huurovereenkomst kan op iedere gewenste dag van start gaan! Onderstaand een film hoe gemakkelijk het huren van opslag in zijn werk gaat bij Eurobox. 

Indien u een opslag wilt gaan huren dan verzoeken wij u mee te nemen:

Direct offerte aanvragen