• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag

Gaat u verbouwen en/of verhuizen en zoekt u een opslag om te huren voor uw dierbare goederen? Of u gaat samenwonen en wilt uw eigen pannenset, stofzuiger en bankstel (nog) niet weg doen. Maar ook een overvolle garage en een zolder waar geen doosje meer bij kan, zijn goede redenen om eens langs te komen bij Eurobox Self Storage.

Hoeveel opslag huren?

Hoe weet u hoeveel opslag u nodig heeft? Soms kan het lastig zijn om in te schatten hoeveel vierkante of kubieke meters u nodig heeft. Daarvoor hebben wij een handige tool: de ruimtecalculator. De ruimtecalculator is heel eenvoudig in te vullen en berekent voor u welke opslag een goede indicatie is van de ruimte die u nodig heeft.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vestigingen van Eurobox. Zo kunt u samen met onze service medewerkers bepalen welke ruimte voor u het meest geschikt is. Door de grote sortering opslagruimtes kan Eurobox Self Storage u altijd een maatoplossing bieden. Of kom vrijblijvend langs bij een van onze Self Storage centra. Tijdens een rondleiding informeren onze deskundige medewerkers u graag over alle mogelijkheden.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Verhuizen of verbouwen

Zoals u weet staan huizen tegenwoordig steeds langer te koop. Het is dan ook van belang een woning optimaal te presenteren. Een overvol huis kan in een handomdraai omgetoverd worden in een zee van ruimte door een gedeelte van de inboedel tijdelijk elders te stallen. Als u uw huis inmiddels verkocht heeft, maar de nieuwe woning is nog niet opgeleverd, is het fijn om te weten dat er een plek is waar u uw inboedel veilig kunt opslaan. En als u gaat verbouwen kunnen uw dierbare spullen behoorlijk in de weg staan of erger nog, schade oplopen. Ook dan vindt u bij Eurobox Self Storage altijd een passende opslag te huur. 

Opslag van vakantie- en seizoenspullen

Sommige spullen gebruikt u alleen gedurende een bepaald seizoen. Als het betreffende seizoen voorbij is, wilt u niet dat deze seizoenspullen in de weg staan. Waar laat u bijvoorbeeld uw tuinset als de zomer tot zijn einde komt. Uw tuinmeubilair is immers te duur om 's winters in de tuin te laten verpieteren en de schuur staat al overvol. Of waar laat u de winterbanden van de auto en de wintersportuitrusting zoals ski's, snowboards en moonboots als de lente weer aanbreekt. Het voordeel van opslag bij Eurobox is dat u het slechts huurt zolang u er gebruik van wenst te maken. Zeer flexibel dus!

Motorfiets stallen

Als u uw motorfiets bij Eurobox stalt, beschikt u direct over een goed beveiligde, droge en verwarmde opslagruimte waar u iedere dag van de week zelfstandig terecht kunt. Wij hebben geen motorstalling waarin u samen met andere motoren staat. Bij Eurobox Self Storage hoeft u dan ook geen afspraak te maken om uw motorfiets op te halen of weg te brengen, u beschikt immers over een eigen toegangscode en sleutel. Geniet van de vrijheid van het motorrijden en de vrijheid van een opslag huren bij Eurobox!

Opslagruimte huren, zo geregeld

Een opslag huren bij Eurobox Self Storage is zo geregeld. Met de ruimtecalculator kunt u bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. Of kom bij ons langs en informeer naar de mogelijkheden. Heeft u eenmaal de keuze gemaakt voor een opslag, dan schrijven wij u in en stellen samen met u een huurovereenkomst op. Dit dient persoonlijk te gebeuren bij de betreffende vestiging van Eurobox. Een huurovereenkomst kan op iedere gewenste dag van start gaan! 

Indien u een opslag wilt gaan huren dan verzoeken wij u mee te nemen:

Geldige legitimatie (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) en een
recent poststuk van een officiële instantie (bankafschrift, nutsbedrijf of telefoonnota) voor adresverificatie (niet ouder dan 1 maand).

Scroll naar boven