• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag verhuizing

Opslag huren bij uw verhuizing

Eurobox Self Storage is de beste en goedkoopste wanneer u opslag nodig heeft voor uw verhuizing. Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen komt het vaak voor dat u tijdelijk opslag nodig heeft voor uw inboedel. Eurobox Self Storage heeft hier een ideale oplossing voor gevonden. U kunt bij Eurobox Self Storage een opslagruimte huren tijdens uw verhuizing. Het maakt hierbij niet uit of u een deel of uw gehele inboedel wilt opslaan. Eurobox Self Storage heeft namelijk ruim veertig verschillende formaten opslagruimte. U kunt bij Eurobox Self Storage al een opslagruimte huren vanaf 1M³. Het grote voordeel van een opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage is dat u niet vast zit aan lange termijncontracten. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage tekent u altijd een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van maar veertien dagen. Door deze korte opzegtermijn kunt u de opslagruimte weer opzeggen als uw verhuizing of verbouwing er weer op zit.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

8 opslag vestigingen voor uw verhuizing

Eurobox Self Storage heeft 7 vestigingen voor uw opslag tijdens uw verhuizing! Hiermee is er altijd een opslag in uw buurt. U vindt ons in de volgende plaatsen: 

Haarlem
Noordwijk
Leiden
Hoofddorp
Rotterdam
Bergen op Zoom
Gouda
Dordrecht

Veilige opslag verhuizing

Wanneer u opslag zoekt voor uw verhuizing is het uiteraard belangrijk dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Ook voor veilige opslagruimtes tijdens uw verhuizing bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage heeft veiligheid namelijk hoog in het vaandel staan en heeft diverse veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo zijn alle panden voorzien van permanente camerabewaking. Als klant kunt u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur bij uw opslagruimte. Buiten deze openingstijden staat er een permanent alarm op het pand. Verder krijgt iedere huurder een persoonlijke toegangscode om het pand te betreden. Door deze code in te voeren bij de ingang krijgt u toegang tot het pand. Wanneer u bij de uitgang de code nogmaals invoert kunt u het pand weer verlaten. Door middel van dit toegangscontrole systeem wordt er altijd bij gehouden wie er het pand in gaan en weer uit gaan. Als huurder dient u een cilinderslot aan te schaffen om uw opslagruimte af te kunnen sluiten. U krijgt hierbij drie sleutels. Als huurder bent u de enige met een sleutel, hierdoor bent u te allen tijde de enige die toegang heeft tot uw opslagruimte.

Contact opnemen

Neem contact op met een opslagspecialist van Eurobox voor een persoonlijk advies over het benodigde formaat en de vestiging in uw omgeving.

Scroll naar boven