• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag meubels

Gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw meubels? Gaat u samenwonen en wilt u nog geen afscheid nemen van uw eigen spullen? Is uw oude woning verkocht en bent u op zoek naar een geconditioneerde opslag voor uw meubels totdat de nieuwe woning wordt opgeleverd? Kortom, u wilt uw meubels (tijdelijk) opslaan, dan is Eurobox Mini Opslag uw partner!

Geconditioneerde opslag van meubels


Eurobox Mini Opslag biedt verwarmde en geventileerde opslagruimtes voor opslag van meubels aan tegen zeer scherpe prijzen. Door de grote sortering opslagruimtes kunnen wij nagenoeg iedereen een maatoplossing bieden. En met onze laagste prijs garantie betaalt u nooit te veel voor de opslag van uw meubels. Iedereen die gaat verbouwen, verhuizen, emigreren, samenwonen of scheiden en opslag voor zijn meubels nodig heeft, vindt in Eurobox een betrouwbare partner. Wilt u meer weten over meubelopslag bij Eurobox, kijk dan ook eens op de pagina particulieren. Opslag meubels, natuurlijk bij Eurobox Self Storage.

Bereken online de benodigde ruimte voor opslag meubels


Met de uitgebreide ruimtecalculator van Eurobox Self Storage berekent u in een handomdraai hoeveel opslag u voor uw meubels  nodig heeft. In de ruimtecalculator kunt u per vertrek aangeven, wat er opgeslagen dient te worden; nadat u de ruimtecalculator ingevuld heeft verschijnt er een advies met een voorbeeld van de betreffende opslagruimte in uw scherm om u een beeld te geven van de benodigde opslagruimte. Klik hieronder op de groene button en de ruimtecalculator wordt direct opgestart: 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven