• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Opslag in Haarlem

Bent u opzoek naar opslag in Haarlem? Wij hebben de perfecte oplossing voor al uw gebrek aan ruimte. Eurobox Self Storage Haarlem verhuurt meer dan 30 verschillende formaten. Opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage kan zowel zakelijk als privé. U kunt al huren vanaf 3 m³ voor een minimumperiode van veertien dagen; ook voor uw complete inboedel zijn wij dé ideale partner. Al onze beveiligde en geconditioneerde ruimtes gaan tot en met 54 m³ en zijn verzekerd tegen brand, braak en verlies tot € 5000,- euro.

Onze vakkundige storemanagers inventariseren samen met u de goederen die opgeslagen dienen te worden, gezamenlijk komen we tot een passend advies en daarbij behorend formaat opslagruimte. Door ons ruime aanbod kunnen wij u te allen tijde een box op maat aanbieden. Hierdoor betaalt u nooit voor opslag die u in de praktijk niet gebruikt!

Eurobox Self Storage Haarlem ‘Met Ruimte De Beste’.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Waarom opslag huren bij Eurobox Haarlem

Vanuit Eurobox Self Storage begrijpen wij dat de wirwar aan aanbieders het lastig maakt om de juiste keuze te maken. Maar waarom juist Eurobox Self Storage?

Eurobox Self Storage aan de Oudeweg 141 is sinds begin 2020 dé opslagpartner van de regio Haarlem. Ons pakhuis is voorzien van camera beveiliging, inbraakalarm en brandmeldcentrale. Verder zijn alle individuele opslagruimtes door ons beveiligd met een inbraakalarm om uw goederen buiten uw aanwezigheid in de gaten te houden.

Door ons volume aan opslagruimtes kunnen wij deze tegen zeer lage tarieven aan u aanbieden. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, tevens communiceren wij altijd de tarieven die u daadwerkelijk per maand gaat betalen. Eurobox staat voor transparantie, zodat u altijd exact weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie betreft prijzen kunt u terecht bij de Storemanager.

Als u besluit een opslagruimte te gaan huren, wilt u vanzelfsprekend ook uw dierbare spullen netjes verpakken. Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van de meest gangbare verpakkingsmaterialen. Ons ruime assortiment verpakkingsmaterialen bevat voor ieder wat wils. Al onze geselecteerde producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Van verhuisdozen tot inpakpapier; voor de hoogste kwaliteit verpakkingsmaterialen kunt u 6 dagen per week terecht bij onze vestigingen!

Aanhanger of verhuisbus huren in Haarlem?

Wilt u meteen het transport naar een Eurobox vestiging regelen? Wij bieden u verschillende vervoersmogelijkheden aan. Eurobox biedt vanaf een opslagruimte van 9 m³ éénmalig gratis een gesloten aanhangwagen aan. Wilt u toch liever gebruik maken van de verhuisbus vraag ernaar aan de receptie. Al onze vervoersmogelijkheden zijn te gebruiken in combinatie met Rijbewijs B.

Scroll naar boven