• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Motorstalling Haarlem

Op zoek naar motorstalling in Haarlem te huur?

Bent u op zoek naar een goed beveiligde en verwarmde stalling voor uw motor nabij Haarlem? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. In onze vestigingen hebben wij uitstekende opslagruimtes welke geschikt zijn voor iedereen uit de omgeving van onze vestigingen zo ook voor Haarlem. Het pand van Eurobox en de opslagruimtes bedoeld voor motoren zijn 7 dagen per week van 6:00 tot 23:00 uur voor u toegankelijk, andere huurders van Eurobox kunnen niet in uw ruimte. 

Bewaakte motorstalling te huur in omgeving Haarlem

Als u een goed bewaakte motorstalling in de omgeving van Haarlem zoekt voor uw motor, is er maar één adres waar u uw motor met een gerust hart kunt achterlaten; Eurobox Self Storage in omgeving Haarlem heeft verregaande beveiligingsmaatregelen genomen, zo hebben wij om te beginnen een afgesloten buitenterrein, 24 uur camerabewaking in en om ons gebouw, een toegangscontrolesysteem, uiteraard een gecertificeerd alarmsysteem en dan is de eigen motorstalling ook nog eens afgesloten. Uiteraard is het geen enkel probleem, en vaak zelfs een vereiste van uw motorverzekering om uw eigen sloten aan te brengen op uw motor in onze stalling, ook het alarm van uw motor mag gewoon geactiveerd worden. U dient er wel rekening mee te houden dat u uit oogpunt van brandveiligheid geen stroom kunt krijgen voor het bijladen van de accu in de motorstalling. 

Goedkope motorstalling huren in omgeving Haarlem?

Als u een garage wilt huren in Haarlem om deze te gebruiken als motorstalling bent u al gauw meer dan €150 per maand kwijt, is de beveiliging vaak niet geregeld, zit u vast aan langlopende huurovereenkomsten en betaalt u apart voor uw stroomvoorziening en servicekosten. De goedkope motorstalling van Eurobox kost u minder per maand, deze is verwarmd, beveiligd maar ook wat kleiner dan een garage. U zit bij Eurobox niet vast aan langlopende huurovereenkomsten, wilt u uw motor ophalen dan hanteren wij slechts 14 dagen opzegtermijn. De goedkope motorstalling voor omgeving Haarlem vindt u ook in Hoofddorp en Leiden. 

Klik hieronder als u meer informatie over onze motorstalling voor de regio Haarlem wilt of als u direct online een plekje wilt reserveren: 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven