• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Motorstalling Gouda

Voor het huren van een motorstalling in Gouda bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Veel motorbezitters zitten met dezelfde problemen. Waar laat ik mijn motor op de dagen dat ik er geen gebruik van maak en waar laat ik mijn motor in de winter. Wanneer u zuinig bent op uw motor dan is buiten laten staan geen optie. Een motorstalling huren bij Eurobox Self Storage in Gouda is dan ook een ideale oplossing. Bij Eurobox Self Storage kunt u uw motor in een veilige, schone, verwarmde en droge motorstalling plaatsen. Voor de conditie van uw motor is het van groot belang dat deze droog en verwarmd staat opgeslagen. Belangrijk om te weten is dat er geen mogelijkheid is om een druppellader aan te sluiten. Uit veiligheidsoverwegingen zijn de motorstallingen bij Eurobox Self Storage niet voorzien van stroomvoorzieningen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Uw motor plaatsen in de motorstalling in Gouda

Wanneer u een motorstalling heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage kunt u uw motor zelfstandig in de motorstalling in Gouda plaatsen en weer ophalen wanneer het u uitkomt. Mocht het dus een keer mooi weer zijn, is het geen enkel probleem om uw motor op te halen en later weer terug te brengen. U heeft in Gouda namelijk zeven dagen per week toegang tot uw motorstalling tussen 06:00 uur en 23:00 uur. U kunt het pand betreden door middel van een persoonlijke toegangscode. Er hoeft dus geen afspraak gemaakt te worden om uw motor op te halen of weer terug te brengen.

Veilige motorstalling in Gouda huren

Iedere motorstalling in Gouda heeft een eigen inbraakalarm, uw motor staat dus altijd veilig. De eisen die de verzekeraar stelt ten aanzien van het op slot zetten van uw motor gelden ook voor het stallen van uw motor in een motorstalling bij Eurobox Self Storage Gouda. Het is dan ook aan te raden om uw motor te voorzien van uw eigen slot wanneer uw motor in de motorstalling staat. Het grote voordeel van een motorstalling huren bij Eurobox Self Storage is dat u zelf bepaalt hoe lang u de motorstalling wilt huren. Eurobox Self Storage hanteert namelijk een opzegtermijn van maar veertien dagen. Hierdoor zit u niet vast aan lange termijn contracten en kunt u de motorstalling opzeggen wanneer u zelf wilt. 

Scroll naar boven