• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Meubelopslag in Gouda

Bent u op zoek naar meubelopslag, dan bent u bij Eurobox Self Storage in Gouda aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is een gerenommeerde naam in de opslagbranche. Met meer dan 15 jaar ervaring is Eurobox gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes voor onder andere meubelopslag. De vestiging in Gouda is inmiddels alweer de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is begonnen in Noordwijk, daarna volgde al snel vestigingen in Hoofddorp, Leiden, Rotterdam, Haarlem en Bergen op Zoom. Alle opslagruimtes bij Eurobox Self Storage zijn verwarmd en geventileerd. Hierdoor staan uw meubels altijd vochtvrij opgeslagen en is er geen kans op schimmelvorming. De opslagruimtes bij Eurobox Self Storage zijn dus ideaal voor meubelopslag.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Flexibele meubelopslag Gouda

Wanneer u meubelsopslag huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda, is de huurtermijn flexibel. U tekent bij Eurobox Self Storage altijd een huurovereenkomst van een maand. Deze overeenkomst wordt telkens verlengd met een maand totdat u de huurovereenkomst opzegt. Eurobox Self Storage hanteert een opzegtermijn van maar veertien dagen. Hierdoor zit u niet vast aan lange termijn contracten en bepaalt u zelf hoe lang u de opslagruimte wilt huren. Door deze korte opzegtermijn hoeft u van te voren niet aan te geven, hoe lang u de opslagruimte wilt huren. Dit is ideaal aangezien het vaak lastig is om te bepalen, hoe lang een verhuizing of verbouwing gaat duren.

Veilige meubelopslag Gouda

Wanneer u meubelopslag huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda, is het uiteraard van groot belang dat u meubels veilig staan opgeslagen. Het pand van Eurobox Self Storage is in 2021 volledig gerenoveerd. Hierdoor is het pand uitgerust met de modernste veiligheidstechnieken. Het pand staat namelijk onder permanente camera bewaking en is buiten openingstijden voorzien van een alarm. Verder hebben alle opslagruimtes een eigen alarm. Dit alarm kan alleen worden uitgeschakeld door de huurder van de opslagruimte. Elke huurder krijgt namelijk een persoonlijke code om het pand te betreden. Door middel van deze code wordt er geregistreerd wie er het pand ingaan en wie er weer uitgaan. Met deze code schakelt u ook het alarm van uw opslagruimte uit. Ook werkt Eurobox Self Storage samen met een beveiligingsbedrijf. Dit bedrijf houdt een oogje in het zeil, wanneer er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is. 

Scroll naar boven