• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

KvK inschrijfadres nodig

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u als ondernemer een eigen inschrijfadres nodig zou kunnen hebben. Als u vanuit uw eigen huis werkt, bijvoorbeeld, en op zoek bent naar een zakelijk correspondentieadres. Of als beginnend ondernemer die voor het registeren bij de Kamer van Koophandel een inschrijfadres nodig heeft.

Eurobox biedt in deze gevallen uitkomst. Het aanvragen van een inschrijfadres bij Eurobox is snel, eenvoudig en levert grote voordelen op voor u en uw bedrijf.

De gemakken van een inschrijfadres bij Eurobox Self Storage

Wanneer u een KvK-inschrijfadres nodig heeft, bent u bij Eurobox verzekerd van het meest complete servicepakket. Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over een betrouwbaar postadres. Uw zakelijke post wordt hier verzameld en gesorteerd en u kunt eventueel gebruik maken van onze e-mailnotificatie. Dankzij onze zeer ruime openingstijden (van 6.00 tot 23.00) en het feit dat wij 7 dagen per week geopend zijn, weet u zich er ook zeker van dat u op elk gewenst moment uw post kunt komen halen. 

Een inschrijfadres bij Eurobox betekent dat u naast een postadres ook een eigen vestigingslocatie heeft. Wij bieden u namelijk de gelegenheid om flexibele kantoorruimte te huren, die u kunt laten registeren als uw zakelijke bezoekadres. Voor de Kamer van Koophandel is het hebben van een post- en bezoekadres een voorwaarde voor registratie.

Heeft u naast uw inschrijfadres ook nog extra opslagruimte nodig? Ook dan bent u bij Eurobox aan het juiste adres. Met opslagruimtes in 7 categorieën, met in totaal circa veertig verschillende formaten, kunt u altijd een geschikte ruimte vinden voor uw archief, bedrijfsvoorraden of inventaris. Bij Eurobox heeft u dus alles onder één dak.

De beste oplossing als u een KvK-inschrijfadres nodig heeft.
Heeft u vragen over het aanmaken van een inschrijfadres bij Eurobox? Of wilt u weten wat u nodig heeft om een inschrijfadres aan te vragen? Kom dan gerust even langs bij één van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wilt u liefst zo snel mogelijk meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven