• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag Roosendaal

Wilt u graag uw inboedel opslaan in een inboedelopslag in de buurt van Roosendaal? Dan bent u van harte welkom bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. Op tien tot twintig minuten afstand van Roosendaal kunt u bij ons opslagruimte huren voor uw inboedel.

Flexibele opslagruimte huren

Bij Eurobox vinden wij het belangrijk dat u zo flexibel mogelijk een opslagruimte kunt huren in de buurt van Roosendaal. Vaak zien we dat klanten voor een bepaalde tijd een opslagruimte nodig hebben en dan is het natuurlijk erg vervelend als u voor een veel langere periode aan een box vastzit. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen. Opzeggen kan op iedere gewenste dag, hoe makkelijk is dat? U kunt bij ons 7 dagen in de week bij u spullen van 06.00 tot 23.00 uur zonder hiervoor extra te betalen. Daarnaast is uw inboedel in een opslagruimte van Eurobox gratis verzekerd tot € 5000,-. 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Welke voordelen bij inboedelopslag zijn er nog meer?

Bij Eurobox Self Storage vinden wij het erg belangrijk om u een veilige en toegankelijke omgeving aan te bieden, waarin u uw inboedel zorgeloos kunt opslaan. Wij hebben ons pand en het omliggende terrein 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt middels een uitgebreid camerasysteem.

Daarnaast ontvangt u van ons een persoonlijke en unieke pincode, wanneer u bij ons een inboedelopslag huurt. Hierdoor kunt alleen u zelf toegang tot uw opslag krijgen. Alle ruimtes zijn voorzien van een inbraakalarm die u uitschakelt met uw pincode en u weer inschakelt als u door gebruik van uw pincode het pand weer verlaat.

Goede bereikbaarheid

Onze vestiging in Bergen op Zoom is vanuit Roosendaal zowel vanaf de A4 of de A58 zeer eenvoudig en snel te bereiken. Wij zitten op de grens van het stadcentrum in het gebied "De Lage Meren". Wilt u graag een inboedelopslag in de buurt van Roosendaal huren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bovendien is het mogelijk om een rondleiding te krijgen die geheel vrijblijvend is. Deze kunt u zelf inplannen via deze link. Tijdens deze rondleiding laten wij zien, hoe wij werken en kunt u met eigen ogen onze voordelen zien. Door goed naar uw wensen te luisteren en met u mee te denken, kan onze medewerker samen met u bepalen welke inboedelopslag voor u het beste geschikt is.

Laden en lossen 

Bij Eurobox Bergen op Zoom dichtbij Roosendaal kunt u door middel van onze lange drive-thru altijd droog uw spullen uitladen. U kunt in sommige gevallen voor uw eigen inboedelopslag parkeren en anders staan hier voldoende transportmiddelen voor het vervoer in het pand. Heeft u veel spullen, kunt u bij ons ook een aanhangwagen of een verhuiswagen huren tegen scherpe tarieven. 

Scroll naar boven