• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag Noordwijk

Voor het huren van een opslagruimte voor uw inboedel in de omgeving van Noordwijk, kunt u terecht bij Eurobox Self Storage. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes voor uw inboedel. Eurobox Self Storage is opgericht in 2005 en is begonnen met een vestiging in Noordwijk. Door onze jarenlange ervaring is Eurobox Self Storage de beste keuze voor het opslaan van uw inboedel. Eurobox Self Storage doet er alles aan om het verhuizen van uw goederen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. Zo bevinden alle opslagruimtes van Eurobox Self Storage zich binnenin het pand. U kunt het pand met de auto of bestelbus inrijden. Hierdoor kunt u altijd droog en vrij van wind laden en lossen. Verder zijn er in het pand meerdere transportkarren, een pompwagen en een steekwagen aanwezig om uw goederen vanuit uw auto naar uw opslagruimte te vervoeren.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Tijdelijke opslag voor het verkoopgereed maken van uw woning

Assortiment opslagruimtes

Eurobox Self Storage heeft een groot assortiment aan opslagruimtes voor inboedelopslag in Noordwijk. U kunt namelijk kiezen uit ruim veertig verschillende formaten. Vaak is het voor klanten lastig om op afstand in te schatten, welk formaat opslagruimte iemand nodig heeft. Uiteraard heeft Eurobox Self Storage hier goede oplossingen voor. U kunt op deze website de ruimtecalculator invullen. Zodra u al uw goederen heeft ingevuld, geeft deze ruimte calculator een indicatie welk formaat opslagruimte u nodig heeft. Vindt u het prettiger om de opslagruimtes fysiek te komen bekijken, is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt een afspraak maken om langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. Het personeel van Eurobox Self Storage leidt u dan rond langs de verschillende formaten opslagruimtes. Hierdoor is het vaak eenvoudig om een juist formaat opslagruimte uit te kiezen.

Wijzigen van formaat inboedelopslag

Mocht het blijken dat de door u gekozen opslagruimte toch te groot of te klein is, of uw opslagbehoefte verandert naar verloop van tijd, dan kunt u bij Eurobox Self Storage altijd intern verhuizen naar een andere opslagruimte. Wanneer u verhuist naar een andere ruimte, hoeft u geen rekening te houden met een opzegtermijn en uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Er zit geen beperking aan het aantal keren dat u mag verhuizen van opslagruimte. 

Scroll naar boven