• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag Leiden

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u tijdelijk geen beschikking over een woning? Bent u op zoek naar betrouwbare inboedelopslag in Leiden en omstreken. Dan is een opslagruimte bij Eurobox Self Storage Leiden bij uitstek de perfecte oplossing om tijdelijk uw inboedel of goederen op te slaan.

Onze opslagruimtes voor inboedelopslag in Leiden zijn vierentwintig uur per dag beveiligd, verwarmd en geventileerd. Eurobox Self Storage waarborgt te allen tijde het ideale klimaat en opslagomstandigheden in onze pakhuizen. Alle individuele opslagruimtes zijn verzekerd tot €5000,- tegen onheil. Mocht uw huisraad van grotere waarde zijn dan de door Eurobox aangeboden gratis verzekering, dan is het upgraden van de verzekering uiteraard geen enkel probleem. Eurobox Self Storage voldoet aan alle gestelde eisen die een verzekeraar stelt aan inboedelopslag.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

7 dagen per week toegankelijke inboedelopslag

Ons pand aan de Rooseveltstraat is zeven dagen per week, iedere dag van het jaar vrij toegankelijk voor huurders tussen 06:00-23:00 uur. U als huurder kunt bij uw inboedel, wanneer het u het beste uitkomt!

De voordelen van inboedelopslag bij Eurobox Self Storage Leiden:

  • Minimale huurperiode van slechts 14 dagen
  • Géén tussentijdse huurverhogingen
  • Al onze ruimtes zijn verwarmd en geventileerd
  • Gratis verzekering tot € 5000,- ( brand, braak en verlies)
  • Géén Waarborgsom
  • Dagelijks vrij toegankelijk tussen 06:00 -23:00.
  • Individueel box alarm.

Door onze jarenlange ervaring en ruime keuze aan formaten opslag heeft Eurobox Self Storage altijd een passende oplossing voor u.

Ruimtecalculator inboedelopslag

Wilt u gebruik maken van inboedelopslag in Leiden, maar vindt u het bepalen van het benodigde formaat lastig? Maakt u zich vooral geen zorgen, de Eurobox Ruimtecalculator is de ideale tool om te bepalen, welk formaat opslag u nodig heeft. Tevens kunnen onze ervaren Storemanagers u te allen tijde adviseren betreft de mogelijkheden. Hierdoor weet u meteen, waar u aan toe bent en betaalt u nooit voor opslagruimte die u in de praktijk niet nodig heeft.

Prijsopgave inboedelopslag

Graag een prijsopgave voor inboedel opslag ontvangen?
Schroom niet en vraag direct een offerte aan. Wij zijn op werkdagen aanwezig en bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 en op zaterdagen tussen 10:00-16:00. Voor deskundig advies bel gratis met 0800-2226222, onze vestiging in Leiden is direct bereikbaar op telefoonnummer 071-5322040.

Scroll naar boven