• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag Hoofddorp

Voor de opslag van uw inboedel in Hoofddorp en omstreken kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Hoofddorp. Wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of wanneer u thuis ruimte gebrek heeft, is het ideaal om een opslagruimte te huren voor uw inboedel. Eurobox Self Storage Hoofddorp biedt opslagruimtes aan voor ieders behoefte.

Ruimste keuze in inboedelopslag

Eurobox Self Storage heeft namelijk ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes. Of u nu een grote of kleine opslagruimte nodig heeft voor uw inboedel, bij Eurobox Self Storage vindt u altijd een passende opslagruimte. Wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage, heeft u zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 23:00 uur toegang tot uw opslagruimte. Door middel van een persoonlijke code heeft u toegang tot het pand. U kunt dus zo vaak en wanneer u maar wilt bij uw spullen. In tegenstelling tot veel andere opslagbedrijven hoeft u bij Eurobox Self Storage van te voren geen afspraak te maken, wanneer u bij uw eigen spullen wilt.

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Transport naar de inboedelopslag te huur 

Eurobox Self Storage heeft ook verschillende transport mogelijkheden te huur. Vaak is een personenauto te klein om grote spullen zoals banken, kasten en andere meubels te vervoeren. Eurobox Self Storage heeft hier een goede oplossing voor. Bij Eurobox Self Storage kunt u namelijk een aanhangwagen en een verhuiswagen huren.

Aanhangwagenverhuur in Hoofddorp

De aanhangwagen is ideaal voor de kleinere verhuizingen. Onze aanhangwagen heeft een laadruimte van 5,5M³ en is vaak al te rijden met rijbewijs B. Wanneer u bij Eurobox Self Storage een opslagruimte huurt van minimaal 9M³, dan kunt u de aanhangwagen één dag gratis gebruiken. Mocht de aanhangwagen te klein zijn voor uw spullen, dan heeft Eurobox Self Storage ook nog een verhuiswagen te huur.

Tevens verhuiswagen te huur

Deze verhuiswagen heeft een laadruimte van 21M³. Door deze grote laadruimte is deze verhuiswagen ideaal voor de grotere verhuizingen. In veel gevallen kunt u met deze verhuiswagen uw inboedel in één keer vervoeren. Dit scheelt een hoop heen en weer rijden. Uiteraard is het ook mogelijk om de aanhangwagen of verhuiswagen te huren, wanneer u geen opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage. Mocht u de aanhangwagen of verhuiswagen willen huren, dan dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en minimaal 21 jaar oud te zijn. Reserveer de aanhangwagen hier of de verhuiswagen hier.

 

Scroll naar boven