• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Inboedelopslag Gouda

Voor de beste en goedkoopste inboedelopslag in Gouda bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Eurobox Self Storage is gespecialiseerd in het verhuren van opslagruimtes. Deze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor het opslaan van uw persoonlijke spullen zoals uw inboedel. Eurobox Self Storage is het op 2 na grootste Self Storage bedrijf van Nederland! De vestiging in Gouda is namelijk al de zevende vestiging van Eurobox Self Storage. Wij hanteren de beste service en kwaliteit tegen scherpe tarieven! 

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

40 verschillende formaten inboedelopslag in Gouda

Eurobox Self Storage heeft in Gouda een inboedelopslag voor ieders opslagbehoefte. U heeft bij Eurobox Self Storage in Gouda namelijk de keuze uit ruim veertig verschillende formaten opslagruimte. U kunt al een opslagruimte huren voor uw inboedel vanaf 3M³. Wanneer u een opslagruimte heeft gehuurd bij Eurobox Self Storage en tussentijds verandert uw opslagbehoefte, dan kunt u altijd verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als naar een kleinere opslagruimte en dit kan zo vaak als u zelf wilt. Uiteraard is het verhuizen naar een andere opslagruimte kosteloos. Een ander groot voordeel van het huren van een opslagruimte voor uw inboedel is dat Eurobox Self Storage een opzegtermijn hanteert van maar veertien dagen. Hierdoor zit u niet vast aan lange termijncontracten en kunt u uw opslagruimte opzeggen, wanneer het u uitkomt.

Veilige inboedelopslag Gouda

Uiteraard is het van belang dat uw inboedel veilig staat opgeslagen, wanneer u een opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage in Gouda. Eurobox Self Storage heeft een bestaand pand volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een Self Storage pand. Dit pand is tijdens de verbouwing voorzien van alle moderne veiligheidsmaatregelen. Het pand en het buitenterrein zijn voorzien van permanente camerabewaking. Elke huurder krijgt een persoonlijke toegangscode om het pand in en uit te gaan. Door dit toegangssysteem wordt er geregistreerd wie er het pand ingaan en wie er weer uitgaan. Wanneer u een opslagruimte huurt, dient u een cilinderslot aan te schaffen. Bij dit slot krijgt u drie sleutels geleverd, u hoeft geen sleutel achter te laten. Hierdoor bent u te allen tijde de enige die toegang heeft tot uw opslagruimte. Iedere opslagruimte in ons pand is voorzien van een inbraakalarm; zo weet u zeker dat er niemand bij uw spullen kan bij uw afwezigheid. Verder werkt Eurobox Self Storage samen met beveiligingsbedrijf Huschka Beveiliging. Wanneer er geen personeel van Eurobox Self Storage aanwezig is, houdt dit beveiligingsbedrijf een oogje in het zeil.

Voordelen van Eurobox in Gouda:

  • Veilige inboedelopslag
  • Verwarmde inboedelopslag
  • Inboedelopslag op maat
  • 7 dagen per week gratis bij uw opslag
  • Bestelbusverhuur
  • Aanhangerverhuur
  • Verhuisartikelen kopen
Scroll naar boven