• Meer dan 45.000 tevreden klanten gingen u voor
 • 4,8 van 5 sterren

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement

 1. Uw Box is vrij voor u toegankelijk van 06.00 uur tot 23.00 uur, 7 dagen per week. Het is niet toegestaan om buiten deze uren in het gebouw aanwezig te zijn. Bent u toch nog in het gebouw buiten de genoemde tijden, dan gaat het alarm af. De kosten van een door u veroorzaakt alarm worden aan u doorberekend. De kosten hiervan bedragen minimaal €45,- (excl.BTW).
 2. Gebruik de vluchtdeuren alleen in geval van nood. Bij een vals alarm worden de kosten van de beveiligingsdienst in rekening gebracht. De kosten hiervan bedragen minimaal €45,- (excl.BTW).
 3. Het is niet toegestaan toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, aan bederf onderhevige zaken op te slaan of levende have in het gehuurde te laten verblijven.
 4. Uw toegangscode is strikt persoonlijk en mag in geen geval door derden worden gebruikt.
 5. Indien u uw toegangscode bent vergeten, dient u zich persoonlijk te melden bij de store manager. Om redenen van veiligheid wordt geen telefonische informatie verstrekt.
 6. De toegangscodes worden door Eurobox blijvend opgeslagen in een computersysteem. In en rond het gebouw worden video-opnamen gemaakt door het videobewakingssysteem. Eurobox kan en mag deze informatie gebruiken in geval van calamiteiten, maar ook bij overtredingen tegen het huurcontract en/of het huishoudelijk reglement.
 7. Aan onderzoeken door justitiële autoriteiten - of andere daartoe bevoegde instanties - zal Eurobox altijd medewerking verlenen.
 8. Het is niet toegestaan om een voor u rijdend voertuig naar binnen te volgen zonder uw toegangscode in te toetsen. U dient te allen tijde uw eigen toegangscode in te voeren. Zie erop toe dat anderen niet met u "meeliften".
 9. Voorkom schade aan de toegangsdeur en uw voertuig. Wacht bij het betreden van het gebouw tot de overheaddeur volledig geopend is en het verkeerslicht op groen staat.
 10. Uit veiligheidsoverwegingen dient u met de auto in de ‘drive-through’ op de begane grond en rond het gebouw stapvoets te rijden. Draaiende motoren in het gebouw zijn niet toegestaan.
 11. U als enige bent verantwoordelijk voor het correct afsluiten van uw box door middel van een cilinderslot dat bij Eurobox is aangekocht. Het gebruik van andere sloten is niet toegestaan.
 12. Voor het vervoer van goederen in het gebouw dient u gebruik te maken van een gratis bagagekar, steekwagen of pallettruck. U gelieve geen losse goederen in de lift te stapelen. Vervoer per bagagekar bevordert de doorstroming waardoor iedereen gebruik kan maken van de lift.
 13. Transportmiddelen dienen te worden teruggeplaatst na gebruik.
 14. Het is niet toegestaan in de wanden van de unit te boren, en/of hierop bevestigingsmaterialen te monteren. Stellingen dienen los te staan van de wanden.
 15. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van zijn box. Als het huurcontract eindigt, wordt door de store manager een uitcheck gedaan. Aan het einde van de huurperiode dient de box schadevrij, bezemschoon en vrij van het slot te worden opgeleverd. Indien de box niet in goede staat wordt opgeleverd, worden de kosten aan de huurder in rekening gebracht.
 16. De huurder is verantwoordelijk voor het verwijderen en afvoeren van vuil en afval. Het is niet toegestaan enige vorm van afval, verpakkingsmateriaal e.d. binnen en rond het gebouw achter te laten, op straffe van een boete van minimaal € 25,-.
 17. Opzegging van het huurcontract dient schriftelijk te geschieden met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal 14 dagen.
 18. Bij niet tijdig betalen of verlaten van uw unit wordt uw unit geblokkeerd en worden extra kosten in rekening gebracht.
 19. Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw.
 20. Rapporteer schade en andere onrechtmatigheden onmiddellijk aan de store manager.
 21. Bij overlast zult u een waarschuwing krijgen van de store manager. Bij een tweede waarschuwing hebben wij het recht het huurcontract te beëindigen.
 22. In het gebouw en op de terreinen van Eurobox geldt een strikt rookverbod. Eurobox heeft het recht om het huurcontract op te zeggen bij overtreding.
Makkelijk & snel extra ruimte

Ruimte huren, hoe werkt dat?

Kies jou locatie voor opslag
1. Kies jouw vestiging en ruimte
ruime keuze: 8 vestigingen, meer dan 30 formaten per vestiging

Vraag een offerte aan voor het opslaan van jouw spullen
2. Vraag een offerte aan
Vraag een offerte op maat aan. 

Direct contact voor het beste advies
3. Direct contact
Geen wachtrij, direct persoonlijk contact met een medewerker

Jouw opslagbox is klaar om te gebruiken
4. Jouw box staat klaar!
Veilige en schone opslagruimte direct beschikbaar

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Scroll naar boven