• Meer dan 43.000 tevreden klanten gingen u voor
  • 4,8 van 5 sterren

Goedkope opslagruimte Rotterdam

De Eurobox Self Storage vestiging is in Rotterdam de goedkoopste met het verhuren van opslagruimte! 

  • Uiteraard met dezelfde heldere voorwaarden als altijd
  • Scherpe vaste tarieven voor opslagruimte
  • Inclusief gratis verzekering
  • Inclusief gratis gebruik van aanhangwagen bij de start van de huur

   

Gratis verzekering
Bij ons zijn jouw spullen gratis meeverzekerd   

Geen verborgen kosten
Wij hanteren een transparante prijs en hierbij geen onverwachte verhoging    

Uitstekend beveiligd 
Onze boxen zijn 24/7 beveiligd en elke box heeft een eigen alarm 

Droog laden & lossen
Met onze drive thru kunt u altijd overdekt laden & lossen

Schone & nette opslag 
Wij zorgen voor een schone en nette opslag, binnen & buiten het pand 

Goedkope opslagruimte in Rotterdam huren

Naast de laagste maandelijkse huurprijs voor opslagruimte in de wijde omtrek van Rotterdam, bieden we u ook een gegarandeerde vaste prijs, geen inschrijf- en/of administratiekosten, geen tussentijdse prijswijzigingen en geen maandelijkse kosten voor verzekeringen!

Benieuwd naar onze goedkope huurprijzen voor opslagruimte in Rotterdam? Die zijn nog steeds het goedkoopst van Rotterdam! Scherpe vaste tarieven zonder verplichte bijkomende kosten. Wij adviseren u graag persoonlijk voor een opslagruimte op maat; zo betaalt u ook niet voor ruimte welke u niet nodig heeft! Neem contact op of vul het bovenstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijk opslagadvies. 

Goedkope opslagruimte huren in Rotterdam

Eurobox Self Storage bestaat al sinds 2005, maar is relatief nieuw in Rotterdam; wij hebben een uitstekend uitgerust Self Storage bedrijf waar u uw spullen goed beveiligd, verwarmd en vochtvrij kunt opslaan. Onze slogan luidt: Met ruimte de beste! En nu ook nog eens de goedkoopste. Eurobox biedt u ruim 30 verschillende formaten opslagruimte in het gloednieuwe opslagbedrijf aan de Frobenstraat 25 in Rotterdam Noord. (Schiebroek, naast metrostation Melanchthonweg) 

Bent u op zoek naar goedkope opslagruimte in Rotterdam?

Eurobox Self Storage is nieuw in Rotterdam maar met onze ervaren medewerkers heeft u het juiste formaat opslagruimte zo gevonden bij de nieuwe aanbouw van de vestiging van Eurobox aan de Frobenstraat 25 / Melanchthonweg in Rotterdam Noord. Zoek niet verder! Eurobox Self Storage biedt u gegarandeerd de laagste prijs, voor de beste opslagruimte in de wijde omtrek van Rotterdam. Wij zijn ook prima bereikbaar voor inwoners uit o.a. Berkel en Rodenrijs en Bergschenbroek die op zoek zijn naar goede en goedkope opslagruimte! 

Scroll naar boven